TopModel


Nu är det dags att åka till Ljusdal för arbete igen. Sitter och tittar på TopModel nu, och vill verkligen inte sluta. Sitter hellre kvar ett tag till o tittar än o åker o jobbar :) Haha. Men det är snart dags. Funderar att åka iväg till skoaffärn också på lunchen. Det kan bli kul.

Otur


Igår var en väldigt bra ledig dag :) Jag o Jonas sov länge, vilket var väldigt behövligt. Jag och Lotta fortsatte dagen med en lång promenad som var väldigt skön. Sedan var jag över till pappa som stod på kyrkparkeringen och gjorde reklam för Trux på Färila Expon. Det var så varmt att jag sprang över till Preem och köpte 5 olika Loka-drickor till stackars pappa som arbetade. Dagen fortsatte runt byn med Jonas, Jon, Karin och Stefan som vi sedan avslutade i Finnsjön med sol och bad :)

Jag, Jonas och Jon åkte en sväng med fyrhjuling o cross också. OCH JAG MÅSTE VARA EN RIKTIG OTURSMÄNNISKA. Nog för att jag brände mig men sedan satte jag mig på ett räcke på en STOR brygga och tro på fan att jag lyckas sätta mig på en fiskekrock som fastnade i mina byxor. Vilket krångel innan Jonas fick loss den. Men Jon och Jonas fick sig ett gott skratt iallafall. Ojojoj.



Idag har däremot inte varit en ledig dag utan en jobbdag. Det har iallafall gått bra och fort :) + att jag skyndade mig iväg på Hannas och köpte en tröja innan jag började. Nice att handla på REA. Nu har jag precis kommit hem från en promenad runt Valla med far, Nalle och älskling. Härligt att ha alla älsklingspojkar samlade på en och samma plats!

Dags att sova. GodNatt gott folk.

Värmebölja


Jag tror det är för varmt just nu för att skriva blogg. Jag pallar inte :) Idag är jag dock ledig så ett litet inlägg blir det. Igår var jag o arbetade och höll allvarligt talat på att dö. Det är så jävla hett inne på affärn just nu så till och med chokladen smälter. Då menar jag ALL choklad. Till och med Marabou 200 gram. Då är det varmt.

I fredags var jag o Jonas iväg till Änga och sov över. MysMysMys. Vi var även in till Bollnäs en sväng för att göra av med lite lön. Jag handlade lite på rean men hittade inte såå jättemycket. Fick iaf två BHar för 99 kr + jeanskjol och lite schampon och skit.

Idag blir det nog så lite som möjligt. Verkar tyvärr inte vara fullt lika fint väder som igår, men jag överlever nog! Igårkväll tog jag o Jonas ett kvällsdopp i Finnsjön och känner jag oss rätt så blir det nog det idag också :)

Bra dag


Idag har varit en bra dag :) Jag och Jonas klev upp tidigt. Han gick iväg o tog bort stygnen i pannan och jag låg och drog mig i sängen. Vi bestämde oss sedan för att vara duktig och gick på en promenad.

Jon, Jag och Jonas har sedan spenderat våran lediga tid i bilen. Först for vi till Hudik där vi hälsade på Diana och Lasse i deras fina nya stuga vid havet. Vi drog också till samma hav men vid en annan plats och tittade på min kusins nybyggda hus. Så fint vid havet :) Jonas och Jon tjatade om McDonalds så jävla mycket att det blev ett besök där också.

Bästa på hela dagen var iallafall när vi drog till Leklandet och träffade mina kära systerbarn. Älskar dom så otroligt mycket. Jag och Moa hoppade omkring i luftslott och busade och William lekte rövare. Så jävla kul o umgås med dom :)

Nu är jag trött. Nu ikväll har vi varit ute med flotten för första gången sen den blev klar. Hade med oss utemöbel och satt på sjön och myste. Frida och Henrik har också varit här så nu är det läggdags. Är mycket mycket trött. Jag har ställt klockan på Tidigt för o kunna ta en promenad innan allvaret börjar på Matpunkten. Dock är jag ledig på onsdag igen så det blir en toppenskön vecka!

SovSåGott.

Karneval


Yes, igår var det den årliga Färilakarnevalen :) Röj. Vi satt ute på gräset och tittade på alla ekipagen. Dock var det en aning konstiga bidrag som jag inte riktigt förstod alla gånger. Men wtf, det är ingen sommar utan karnevalen. Sedan gick vi en sväng på marknaden, den däremot blir verkligen sämre och sämre för varje år. Men ändå :) Det är ju marknad iaf. Man ska INTE klaga. Jag och Jonas funderar på o gå dit en sväng till o titta lite men vi skippar det nog.

Kvällen spenderade vi hemma hos Ölaren. Riktigt jävla kul hade jag :) Folk kom och gick hela tiden och jag pratade med människor jag aldrig sett tidigare. KulKul! Tyvärr mår jag inte fullt lika bra idag, men det är bara att bita ihop. Hungern börjar göra sig påmind och det är verkligen dags för mig att börja laga mat. Det blir köttgryta med ris. Mums! :)

Temporary Song


Helt klart det bästa jag har hört på länge, och tänka sig att Miss Simsson visste att jag skulle tycka om den :) Den är lätt underbar. Blir sådär smått ledsen men ändå glad när jag hör den. En låt man kan lyssna på oavsett humör helt enkelt. Just nu känner jag bara världens glädje :D Tack Carro!

Guarro - TemporarySong


Har arbetet hela dagen. Har gått bra. Har varit på "drickan" hela dagen. Har packat upp ALLA vagnar och pallar som det varit dricka på. Det har tagit väldigt mycket av min tid på jobbet. Plus att jag har gjort fint där :) Är jättetrött i benen nu. Har sprungit på jobbet + att jago Jonas har varit ute o gått. Dock kom jag hem väldigt väldigt sent. ICAbilen kom inte med varor förrän vid åtta och sedan har han lastat av + på med en massa vagnar. MEN ett stort PLUS var att han var übertrevlig. Så jag o Haräng stannade gärna kvar en timme extra. Kom inte hem förrän halv tio, och DET GJORDE MIG INGET :) Skönt som fan.

Imorgon blir det 9.00 till 17.00 sen ska jag hem och bli bjuden på Nachos av min älskling. Gott :)

Valla


Som sagt, igår var vi i Valla på VallaOpen. Hur trevligt som helst :) Dessutom blev vädret bättre än väntat. När vi kom dit började det regna men sedan var det sol hela kvällen. Jag och Lotta gick dit med Jonas, Jon och Olle.

Det är så fin utsikt där.



Nu bär det snart av till Jobbet igen. Jobbar 10-timmarsskiftet igen. Det går nog bra :) Dock är jag väldigt trött, men jag har tagit en kopp kaffe och hoppas att det gör mig lite piggare. Spännande att se vem jag stänger med också. Själv har jag inte en aning.

Lock-problem


Har precis hoppat ur duschen och tänkte försöka självtorka mitt hår. Tyvärr skulle det kunna bli äckellockar. Och dom r inte bra. Har haft i saltvattenspray och hoppas få någorlunda fina lockar iaf. Orka platta håret idag.

Jag och Lotta har varit och gått vid älven. Så fint :) + att jag har käkat lunch där. Irenes goda köttgryta. Mumma. Tyvärr läre jag själv ställa mig vid spisen snart och fixa iordning korv och makaroner. Lyxigt värre. Vi ska dra till Valla sen och sitta och lyssna på musik hela kvällen. Dock är det utomhus så ett paraply och en jacka får följa med. Det är inte att lita på molnen just nu. I ena sekunden finns dom inte och i den andra så är det svarta läskiga kuddar ovanför. Usch.

Min lediga dag har även innehållit alot of städning. Jag har varit så jävla duktig. Dammsugit, dammat, diskat, tvättat + att jag har gjort rent spegel och handfat i badrummet. Applåder och busvisslingar!

Nu är det dags för mig att kika till lockarna och börja med maten. Hejsålänge.

Utemöbel


Jag och Jonas kom precis ifrån Bergsjö. Har varit där hos min kära syster med man och barn. Hämtade en utemöbel som vi ska låna. Så jävla härligt att ha en sån när det är fint väder.. Om det blir nåt vill säga. Moa och William är hur Bäst som helst- Moa talade om för oss att jag var "Hennes Mi" idag (mitt smeknamn) Dessutom satt de båda bänkade framför teven och tittade på Sjukhuset, vilket visade sig vara deras "favoritserie" Haha. En unge på 3 år och en på 7 tycker att Sjukhuset är BRA. Jag säger då det :) Sötungar.

Nu ska jag ta o göra ingenting. Har fixat så jag är ledig imöra så jag kan gå och lyssna på musik i Valla. Mys :)

Smultronställe


Har precis kommit hem från en riktigt lång och svettig promenad. Jag och Lotta har promenerat i minst 1,5 timme. Till våran stora förtjusning hittade vi smultron efter vägen :) Somrigt och riktigt gott. Dock såg vi inte ut som vi gjorde den gången vi hittade blåbär under våran promenad. Vi såg båda ut som småbarn när vi kom hem. Vi hade inte bara lyckats fått blåbär fulla munnen, utan även på våra byxor. Helt otroligt.

Nu ska jag snart hoppa i duschen och sen har Lottis lovat att följa med ut på byn och kika runt lite. Bland annat till kyrkstallarna som sagt. Härliga lediga dag :D

Panik


Jag håller med Carro, vad fan gör man när alla har planer för hösten förutom en själv? Det känns i allafall som alla har något planerat. Dessutom har jag träffat två gamla klasskamrater idag som båda skall flytta. Ena har fått jobb och den andra har kommit in på skola. Grattis till er :) Är en aning svartsjuk bara. Haha.

På Delins har det inte hänt nått nytt. Förutom att det är andra gånger på tre år som jag kan stänga klockan 20.00. Helt otroligt. Och så underbart skönt. Imorgon är jag ledig och har planerat in en promenad med Lotta + att jag ska försöka kika lite på byn. Det är Färilavecka :) Kyrkstallarna är fyllda av hemgjorda saker och byn lever upp på ett annat sätt. Höjdpunkten är på lördag när det är karneval, marknad OCH Fönefotboll :) Det bästa är trots allt att jag är ledig.

Jonas sitter och tycker synd om sig själv och äter nötter här bredvid. Han har lyckats fått en slägga i ansiktet, ovanför ögat och varit på akuten och sytt. Jag tycker mycket synd om honom. Usch. Jävla tur att han klarade ögat iallafall. Inget ont som har något gott med sig :)

Försöker titta på teve samtidigt just nu, men jag ska övergå till bara tevetittandet nu. + fortsätta ätandet av jordgubbar. Mums. Ha det bra så länge!

Fest, jobb och båt


Ja, helgen är över. Den rusar alltid iväg och när den är över funderar man vad fan man egentligen har gjort? Denna helg har iallafall varit händelserik. Först var vi ju som sagt upp till Näsberg på grillning. Lördag var det arbete som gällde. 11-20 och det har nog aldrig gått så snabbt någon gång. Plötsligt var det stängning. + att jag tror att ni lyssnade på vad jag sa om sena kunder. Exakt 20.00 kunde vi låsa dörrarna :) Allvarligt talat tror jag aldrig < det har hänt mig på dessa tre år på matpunkten. Sensation. Och jävligt skönt!

När jag var hemkommen från ICA var det duschen och sminket som hägrade. Fest hemma hos oss. Dock blev vi en aning trött på nattkröken och somnade :)

Igår söndag var vi, som vanligt, upp till Näsberg. Jag fick äntligen se flotten KLAR :) Bilder kommer. Jag och Jonas unnade oss pizza och senare på kvällen blev det filmen Besatt. Har sett den förut men tycker fortfarande den är lika obehaglig!

Nu ska jag snart iväg o jobba. Börjar 12.30 idag och stänger vid åtta. Skön dag :) Har hunnit med en promenad och så nu på morgonen. Imorgon är jag ledig dessutom :D så skönt. Jobbar bara tre dagar denna vecka. Länge sen nu.




Jag och Lotta på G



Fina flotten som Jon och Jonas byggt alldeles själv



Dessutom fick den en matta :) FintFint!



Jonas och hans far försöker förgäves få igång motorn, på land?

Antagen


Ja, har ju sökt högskoleutbildningar lite varstans ja. Hade iallafall kommit in på Marknadsföringsprogrammet och var reserv på psykolog :) RoligtRoligt. Dock tänker jag inte gå nåt av dom såå, det kvittar. Håller fortfarande fast vid socionom. Jag kan nog ändra mig flera gånger till nästan sökning, iofs.

Ikväll efter jobbet åkte vi upp till Näsberg där vi spenderat kvällen. Först alla fyra tillsammans. Det vill säga Mik och Lotta, jag och Jonas. Sedan blev det mest jag och Lotta som umgicks och Mik och Jonas på egen hand :) Vi grillade kött och gjorde jättegod mat och har suttit på altanen och lyssnat på regn och prat. Mys. Imorgon funderar vi på att göra en favorit i repris men dock med dricka till. Får se hur På man är efter många timmar i kassan. Dessutom stänger jag och det betyder förmodligen att det blir sent. Kunderna brukar ha en förmåga att droppa in en efter en efter åtta (STÄNGNING!)

Så, ni som funderar på att handla imorgon. Snälla rara, jag ber er, kom inte så sent. Vi kassörskor vill också hem och umgås med våra nära och kära på lördagkväll.




Jonas tallrik. Ser dock inte lika gott ut som det var.



Mik och Lotta :) Mik är en aning för snabb för kameran.



Massa ljus hade vi. Myys.



Östen med Resten


Jaa, igår gick det inge bra för mig på jobbet o så. Kände mig trött och sliten när jag kom hem. Dock gick mina tio timmar rätt snabbt ändå, för o vara tio timmar. Dessutom hade jag bara tid med en timmes rast. Glömde totalt bort den sista halvtimmen jag får ta :) Det var ju bara bra. + till mig. Idag hoppas jag blir en bättre dag, men att det går lika fort. Jag jobbar från nio till sex. Sedan blir det grillning för mig och Jonas. Får se om det är nån som joinar.

Nu har jag dragit undan sängkläderna också. Så inatt blir det rena fina i sängen :) Skönt. Finns inget bättre än att krypa ned i nybäddat när kuddar och täcken varit ute på vädring och är lite småkalla. Längtar nästan tills jag får lägga mig :)

JAG MISSAR ÖSTEN MED RESTEN < Det är förjävligt Elin. Vi måste kika om de spelar nånannanstans i sommar. Jag är seriöst jävligt ledsen för det.. Men får man ingen som kan jobba är det bara att bita ihop.

Dock fick jag ledigt när det är Färila karneval och Fönefotboll. Jobbar nu på lördag istället. Det känns bra i alla fall, men inte lika bra som Östen med Resten :) I love Östen med Resten <3 Jag hoppas ni inte missat låten Vägen Hem. Världens bästa låt, som dessutom är sommarfesta - låten Nr.1




Kärlek

Svegresa


Javisst. Idag tog jag o Frida tilfälle i akt när båda var lediga. Vi åkte helt enkelt till Sveg. Haha. Det låter en aning muppigt kanske men först och främst har de ett superbra DollarStore :) Måste man självklart besöka. Dessutom har det ett übermodernt ICA med digitala prislappar. Aldrig sett på maken. Vi besökte dessutom utförsäljningen på Folkets Hus och raggade runt lite. Vi åkte också förbi Mysoxen där min mor har arbetet. Hon och hennes föredetta ägde det ett tag. Coolt.

Senare har jag varit med Frida och Crille och besökt ByaBoa i Stocksbo. Väldigt speciell affär. Dessutom har de i stort sett öppet dygnet runt, bara att ringa på klockan så öppnar de. Vi var där 20.30 << och vi var så välkommen. De tryckte till och med igång konstig musik för oss. Förmodligen för att vi skulle få  den rätta "bohemiska" känslan.

Har varit ute och gått nu ikväll + diskat VÄRLDENS lass med disk. Duktig Marie. Imorgon blir det arbete igen. Gruvar mig lite för 10-timmars passet. Men det ska nog gå bra :)



Helt klart



Världens mest välskötta Dollar



Liknar typ en Åhlensbutik. Mkt bättre än Ljusdal



En het digital prislapp



Svegs stolthet. Rondellbjörnen :)



Myskväll


Helt klart. Varit med Lottis hela dagen idag :) Vi började stort med en lång promenad kring Hyttebo. Vi gick sedan hem och duschade och träffades igen på Delins. Där blev det lite inhandling och sedan hem till mig och gjorde världens godaste köttfärspaj. Mums :) Vi kan vi. Helt klart. 

Har sedan käkat lite glass till efterätt och tittat på Mamma vid 16. Underbar film. Vi satt båda och grätt. Haha. Händer ganska ofta att jag gråter till film. Blödig människa :)

Lotta gick precis hem och snart kommer älskling hem från jobbet. Han har kört torv hela dagen, som på den gamla goda tiden, när vi precis hade träffats. Man blir helt klart lite sentimental. Kommer ihåg alla nätter när vi låg och skrev sms med varandra och längtade tills natten var slut så vi kunde träffas igen.

Nu ska jag ta o borsta tänderna och krypa ned i sängen. Öppnar på Dellan imöra så det är dags att knoppa. GodNatt.

Opps


Glömde ffs skriva att Jon var med hela kvällen :) Jon, Jag o Jonas hade en otroligt trevlig kväll :D

Vilken helg


Det måste jag säga :) Vilken helg, och trots det är den inte över. Igår, fredag, jobbade jag till åtta. Tack och lov jobbade jag med Haräng så det gick med en väldans fart att stänga och låsa och allt som hör till. Drog genast hem och duschade och sen bar det av till Näsberg :) Där satt jag och Jonas och gjorde varandra sällskap med öl och dricka.

Och mot all förmodan, faktiskt, hamnade vi i Laforsen, hemma hos Jonas. Kristin var där och jag hade en toppenkväll verkligen. Har verkligen saknat fest med Kristin. Det är alltid Rätt :) ! Det måste göras om många många gånger framöver.

Idag har jag sovit länge. Suttit och väntat på att få komma hem och sedan har jag, Jonas, Lotta och Jon varit på picknick. Dock blev det inte riktigt som vi tänkt oss. Istället för picknick blev det påhälsning hemma hos Fredrik och Emma i deras nya lägenhet + lite kvällsmat. Har precis kommit hem och det blir en mycket lugn kväll med teven och Jonas som sällskap.

Funderar skarp på vad jag skall göra imorgon. Jag vill verkligen göra saker nu när man är ledig för en gångsskull. Det känns som man verkligen skall passa på :) Jonas ska dessutom arbeta så jag blir solokvist hela dagen och kvällen.

Ha en trevlig lördagkväll kära vänner.

Typiskt


Iförrgår när jag kom hem från jobbet hoppade jag ur bilen och låste med knappen. SJÄLVKLART måste jag tillägga, hade jag lämnat nyckeln i. Marie Olsson hade lyckats låst in nyckeln i bilen, utan någon reservnyckel. Bravo. Jag fick nån sorts chock och stod och skrattade hur länge som helst samtidigt som Jonas försökte fippla upp låset med ståltråd. Dock gick det inte och han försökte ha sönder låset, vilket tyvärr heller inte fungerade..

Till sist var jag tvungen att hämta min käre far som kom med kofoten och bände upp dörren åt oss. Nyckeln tog vi ut och sen bände vi tillbaka dörren :) Så nu vet vi hur vi gör när jag gör det nästa gång! Vilken tur.

Igår var jag o mina vänner ut och käkade lunch :) Mysigt. Carro, Luzzan, Jyothi och Lotta satt på Finess och käkade + att vi senare sprang runt på köpingen och kikade runt lite. Glad att jag hade min lediga dag just igår. Var till Näsberg på kvällen också och spikade på flotten Jon och Jonas håller på med. Snart klar. Bara lite krokig, men det kan vi leva med :)

Nu bär det av till matpunkten.

RSS 2.0