En gång till.


Vad finns att säga.. Det var faktiskt roligt att jobba igår. :) Lisa och Frida var in också, trodde dom skulle riva hela affärn. Haha. Nu sitter jag, snart redo för att åka till Hudik, men då har man en envis och sur pojkvän som inte vill stiga upp ur sängen. Gaah. Om han får bestämma kommer vi väl aldrig iväg, helst. Jaja, nångång lär jag väl kunna få upp honom. Ska iväg o handla en liten sväng innan vi åker till Syrran. Förhoppningsvis är Jonas också på "shoppinghumör", men det har jag ju ändå svårt att tro. Meen, nångång ska väl ändå vara den första. Hah. :)

Igår var vi till Fredrik Svensson o Emma också. Där satt dom o drack, och själv var man så jäävla duktig o var nykter :) Greger, Henrik, Simon och Erica var där. Jon var där en sväng också.. och det var ju trevligt att dom drack :)

Nä, nu ska jag upp och göra ett till försök.. eller inte. Bäst att låta bli. Får lägga mig o titta på teve eller nåt.
Hejdå. ♥

No time to loose.


- Accept. En sån jävla bra låt. Mjau.

Idag ska jag jobba. Jippi :) Tur att Elsie också ska göra det.. Imöra drar jag o Jonas iväg till Bergsjö för o träffa min syster och hennes bråkstakar. Ska blir riktigt skönt att få träffa dom igen. Dom är bäst. På söndag ska Jonas börja packa ihop sina grejer och så ska vi hämta möbler.. Och då ska nog Marie Olsson passa på o plugga... Inte en sån dum idé när jag tänker efter.

Jag o Kristin ska ta o börja våra nya liv till veckan också. Det är bara o hålla tummarna!!

- Bye. ♥

As Daylight Fades.


En sak först, Staffans vikarie, Birgitt var inte ALLS lika hemsk som jag trodde. Hennes lektioner har varit roliga hittills. Faktiskt.

Sen träffade jag Lisa på bussen :D Riktigt roligt o sitta o prata med henne. Var ju jättelängesen. Nästan så man saknar när man gick på Färila skola, joo, allvarligt, saknar tiden där. Vi hade det Mysigt <3

Lisa Miskovsky - As Daylight Fades.

Hejdå så länge ♥

Övningskörning.


Usch. Snart ska jag iväg o köra med Micke. Huah. Nog för att han är otroligt trevlig, men det är läskigt. Detta jävla start i backe. Hah. Dessutom kommer växelhanden aldrig förstå hur han ska göra. Meen, jag har ju inge bråttom. Micke tycker att jag ska göra som jag gör på min pojkvän.. Vara mjuk och försiktig med spaken. HAHA.

Igår var vi till Mik och Lotta och tittade på Idol. Stackars dom. Haha. Ida var äckligt envis, så att säga. Meen, är man barn så är man ju till för o testa föräldrarna.. Så när jag tänker tillbaks var det nog ganska roligt.

Ska väl ta o åka iväg till körskolan snart.. + att jag har prov idag, i företagsekonomi. Känner att den här dagen kommer bli jätterolig.. Not. Meen, jag har ju nåt att se fram emot. Min lediga dag imöra.. men, jag ska ju jobba. Such :p

Hejdå. ♥

Miss Lonely

..
Idag var det otroligt ensamt.. Sitter på skolan och har håltimme fram till kvart i tolv. Skulle ha lektion imorse men den var självklart inställd. Har iallafall varit duktig och pluggat en del företagsekonomi. Ska ta o läsa min engelskabok också, tills Lotta kommer ner hit. Skolan var väldigt tom på människor jag kan prata med nu.. Vet inte vad det beror på, men har ingen bra kontakt med nån i min klass..

Hatar att sitta här.. Blir väldigt jävla less när skolan tar upp all min jävla såkallade fritid. Dessutom ska jag väl försöka ta den där jävla lappen man måste ha i plånboken för o få köra bil lagligt. Skulle vilja spy galla över allt.

Hey there Delilah - Plain White T's. ♥

Det finns musik för varje känsla, för varje bekymmer och varje tanke. Tur att det finns musik som känner precis som jag. Skulle vara skönt att få släppa ut tårarna just nu. Känner hur de bränner bakom ögonlocken. Det är nog det jag behöver. Jag har inte gråtit på mycket länge..

Nu kanske jag skulle ta o göra nåt vettigt, istället för o sitta här och tycka synd om mig själv.
Jonas Andreas. Det är tur att du finns. ♥

NYCKELN.


Glöm inte nyckeln ffs. Hmm. Hittade den inte imorse och självklart, vart annars, om inte i Jonas bil låg den. Pappa fick ta o åka o hämta mig han, o låsa dörren. Hah. Skönt o få titta lite extra på teve iallafall.

Kommer precis ut från ett litet rum ja, med Alice, engelskaläraren. Har fått domen. :p

Igår var vi iväg på Rotary med Luppen. Vi kände oss alla väldigt viktiga. Där stod vi inför en liten publik och visade våran PowerPoint IGEN. Inte första gången det händer. Det gick hur som helst helt okej.. men jag tror ingen av oss  vet vad vi egentligen gjorde där?.. Jaja, viktiga var vi iallafall. Och vad är Rotary? - Joo, en INTERNATIONELL rörelse.. eller nåt.

Idag ska jag o Jonas iväg till farmor och farfar och hämta min cykel och hälsa på. Dessutom ska jag hämta ett durkslag, vilket kan vara bra o ha.

Jaa, vi får se hur dagen blir.. förmodligen väldigt seg, med tanke på val av vikarie för Staffan. Blää.
Idag blir en sån där hemskt dag, när man bara längtar till sängen och teven.

Hejdå ♥

Gammal grå stereo


Så, äntligen har man jobbat sin helg. Skönt. Vad jag förstår kommer det inte hända mycket för MarieOlsson idag. Har i alla fall duschat, och det är ju ett framsteg.. Sen de där med plugg, det behöver hon nog inte nämna..

Sitter och lyssnar på gammal musik nu. Blir rent av sprallig. 

Hejdå ♥

Gratis Kaffe.


Yes, en arbetsdag avklarad. Har inte hänt nåt speciellt. Tanter som gör allt för o tjäna nån krona och en tant som skyllde på både det ena och det andra för o försöka få en enkät med gratis kaffe. Haha. Man kan ju inte låta bli att le :) Så, imorgon får man kliva upp tidigt.. Öppnar ju klockan nio.

Älskling hade gjort egen pizza tills jag kom hem. <3 Nu ska vi ta o titta på film o mysa.

Gruvar mig inför måndagen. Denna LuppPlupp.. Hur sjutton ska jag hinna plugga inför provet?? ååh. Ska sitta hos Birgitta och plugga. Hah, vilket skämt. Hur som helst,

Ha en bra kväll och Simma lugnt.
Hejdå ♥

Tyskland


Elin sitter o skickar bilder från Tyskland. Nästan så jag vill packa väskan o åka dit på en gång. Man saknar ju Wolfgang och Sylvia. Dom var så väldigt söta <3 Jag hoppas att jag och Elin kommer att åka tillbaka nån gång. Måste vi ju göra!!

Hur som helst, satt hos Mik och tittade på Idol igår igen. Hela gänget har blivit insatt i det där. Haha. Mik visade världens kvinnliga ciggpaket också. Hah. Skitcoolt. Var Vogue i rosa/orange förpackning.

Idag är jag ledig. Så jävla skönt. Ska ta o PLUGGA, hade jag tänkt mig. Men får se hur det blir med den saken. Ihelgen ska jag JOBBA, och de får bli som det blir.

Snart får Jonas flytta in i lägenheten också. En vecka kvar bara. Love you Baby.


    


1. Hohenzollern schloss. I närheten av där vi bodde. Passerade det varje dag.
2. Påväg in till stan på midsommar. Fin skugga. :) Not.
3. Wolfgang och Sylvia Faust i Österrike.
4. Stuttgart.
5. Hela familjen Faust.

Dags och göra nåt åt sitt liv,
Hejdå ♥

Seriöst


Ibland är jag så jävla seriös, att jag knappt kan fatta det själv. Börjar inte förrän kvart i tolv idag, och så sitter man här på skolan redan vid nio, och PLUGGAR. Så jävla seriöst. Om ni undrar så har jag bara en såkallad "fem-minuters-rast" nu. Men jag skall snart återgå till arbetet.. Huah.

Idag är Marie Kristina Olsson DUKTIG! :D

Men nog snackat,
mer verkstad för mig.
Hejdå ♥

Nu är det nog fan så att hösten är här..


Nu är hösten här, så är det bara.. Har tagit fram vinterjackan till o med. Härligt med alla dessa färger.. men hur fan kommer vintern att se ut? Ser inte fram emot snöslasket. Just nu är mitt liv endast skola som det känns. Så det är  en jävla tur att Jonas och vännerna finns.. 

Sitter i skolan på engelskan nu. Tur att jag har sällskap av Jyothi, som livar upp stämningen! Ska ta skolfotot också är det meningen, men fyfan vad avtändande.

Tur att du finns älskling. <3
Love you ♥

Avtändande


Ibland är det jävligt avtändande att gå till skolan..

Utgång


Så, nu är huvudvärken ett faktum. Var på Stadt med tjejkompisarna igår. Hade helt enkelt Skitroligt. Pratade, skrattade, drack drinkar och lyssnade på hög musik. Var mycket trevligt folk ute på. Dansade mig varm på dansgolvet och såg klasskamraterna ragga.

Ett försök till kyss, som mynnade ut i ingenting, och en inbjudan som nekades..

Hur som helst, tack tjejer för igår! Hade hur roligt som helst med er.
                                                                                                     

.

                                              image4

Då var man en i mängden.

Äntligen, får jag lov att säga, har jag tagit steget mot att bli "som alla andra",
 Jag har skaffat mig en blogg.
Mitt humör känns inte på topp, så att säga.
Regnet har fått mitt humör till botten. Men, det löser sig.


Vill samtidigt säga till dig Elin, jag finns här för dig om du behöver mig.
Jag hoppas du känner att jag bryr mig, vilket jag gör.


Tack för mig.

RSS 2.0