Förflutna


Sitter på Media ja.. Med Frida o Anton. Trevligt Trevligt. Ska väl kanske dra snart. Vill inte sitta här alltför länge eftersom jag då, på nåt jävla vis, känner mig TVUNGEN att plugga. Och DET mina kära vänner, det är inte bra.

Har haft nå jävla testskrivning på engelskan. Nice. Skriver om mitt HEMSKA förflutna. Haha.

Nej, här blir inga barn gjorda...

Binda fast


Det är ffs jävligt sorgligt. Binda upp sitt liv kring en sak, och låta allt kretsa kring detta sedan. Jag förstår inte folk som gör så. Allt kretsar inte kring en enda sak liksom. Uscha, Det kommer en dag när saker inte är som dom brukar, och när allt inte är FULLT så underbart som det brukar.

Pizza


Nu har man precis kommit till Kårböle. Riktigt länge sen jag var här. Jag o Frida bestämde oss för o våldsgästa Elin. Trevligt Trevligt :) Det luktar pizzeria här inne. Helt klart.

skoterbajs


Idag måste jag säga att det har varit en mycket händelserik dag. Jag o Carro har bytt svenskauppsatser med varandra. Känns skitbra. :) Mohaha. Klev dessutom upp kvart i sju imorse och hade körlektion med Micke. Blää.

SEN har det gått sönder TVÅ skotrar på mindre än en halvtimmes åkning. Vi har bogserat och meckat (eller dom kanske man säger. Men jag var i allafall med som moraliskt stöd) + att det är kallt ute. Ojoj. Vilken kväll. Allt kan hända i Näsberg. Så är det faktiskt :)

Så, sitter hemma hos Jon nu o snyltar på internet. HÄRLIGT. Har blossande röda kinder också. Friskluft är bra.

Gåtor.


Seriöst, fan vad det finns människor som försöker göra en annan deppig. Orka er!

Födelsedagskalas


Tack för igår Carro :) Riktigt trevligt att sitta o snacka med tjejerna. Och jag o Sara vi skrattar fortfarande lika mycket åt hennes försök till att inte få motorstopp med Skodan. Riktigt Riktigt KUL var det iallafall.

Sitter hos min syster just nu. Fredrik skryter som alltid. :)

Tack för mig. <3

Gaah


Fittsaker.

Pipet från väckarklockan.


Sötnos o jag har nog aldrig varit så arg på varandra någonsin, på morgonen :) Haha. Jävligt roligt när man tänker tillbaka. Vi bråkade först om väckarklockan och sen om cigg. Feta problemen. Men har man världens sämsta morgonhumör så har man. Då blir man arg för minsta lilla. Men särskilt när väckerklockan piper, piper och PIPER lite till innan han som ska upp stänger av den.

Hur som helst. Lotta gjorde precis entré i hallen. Så nu är det dags och ta sig en promenad i det OTROLIGT fina vädret. Ska gå runt Valla. Ska ta med Nalle också. Senare åker jag o Jonas och hans far till Hudik. Vi ska införskaffa nya sängar :D ÄNTLIGEN.

Hejdå :)

hasch


Fy vad trött jag är på skolan + mickes körlektioner. Jag går hellre till tandläkaren (som Carro säger) än jag sätter mig bakom ratten i hans bil. Dessutom gör jag allt för att slippa gå till skolan. Usch. Skoltrött Skoltrött Skoltrött.

Trodde seriöst inte jag skulle komma upp imorse. Jag är så trött. Nu måste jag, pricken över i, sitta på skolan i två timmar tills jag har den där jävla körlektionen. Och väl där, då är allt ändå bara fel. Stor idé att gå dit . NEJ.

Jag vill hem o lägga mig i sängen och bara ligga. Lyssna på hög musik och stirra i taket. Det vore nåt. Men får man det? Nej, då ska jag till Fäla och motionera hunden, SÅ då skiter sig träningen också. ååh.

Jag skulle nog behöva knark eller nåt liknande.

Gul cykel


Jag är duktig. Trots min lediga dag har jag varit upp på skolan och haft prov i organisation och ledarskap. :)

Sitter hos Elin nu. Men hon är inte hemma. Men så fort hon kommer bär det av till Tallåsen, möbeltjänst så klart. Haha. Roligt Roligt. Frida kör bilen. :)

Idag har jag insett en sak. Posten i Ljusdal gör faktiskt en god gärning för naturen och miljön. Överallt ser man dessa små människor cyklande på sina gula cyklar med all post. Tänka sig. Det har jag aldrig tänkt på förut. En stor applåd för dem. De är dom värda efter allt cyklande.

Tänker man ett steg längre så vore ju det bästa faktiskt att STRUNTA I REKLAMEN. De flesta hushåll tittar inte ens igenom de som de får. Allt detta papper, för ingenting. Dessutom är inte alla lika duktig som jag, och sorterar.

Tack för mig.

RSS 2.0