Rolig utgång


Igår var jag på Stadt. Vilket inte har hänt på mycket länge. Har inte varit ut en enda gång sedan studenten. Jag, Kristin och Elin satt o förfestade hemma hos henne, och fan vad kul det kan vara trots att man bara är tre :) Vi fixade o donade hela kvällen. Dock har det resulterat i en rejäl trötthet o huvudvärk idag.

Jag hade en jävligt trevlig kväll helt enkelt. Det enda som inte alls var bra var att nån jävel knuffade mig så jag har bula i pannan + att nån drog handen i mitt glas när jag försökte dricka vilket inte alls var särskilt skönt för mina tänder + att jag har fått bula på näsan. Dessutom var det ett jävla strul innan vi kom hem på grund av nån idiot som skulle vara o förstöra på dansgolvet för oss andra. Man blir riktigt förbannad när det blir sådär. Usch.

Tack tjejer för igår :)

So do you


Idag har jag haft en mycket trevlig dag. Den började med TopModel klockan nio med frukost framför teven :) Dock har jag sett säsongen tidigare så jag vet vem som vinner, men ändå. Tog sedan en promenad med Frida runt Valla.

Resten av dagen har spenderats med Elin och Kristin på Finess. Vi käkade lunch. Duktig som vi är tog vi alla en varsin sallad. Min och Kristin var super! Vi har dessutom bestämt att vi hädanefter ska sitta på finess varenda dag i våra nya, arbetslösa liv. Vi räknade ut att vi kan fika cirka 240 gånger med lönen vi får på onsdag. Härligt :) Eller hur. MEN, då får vi inte fika för mer än 50 kr per dag. Haha.

Det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjort idag :) Dock på Elins bekostnad. Hahaha. Folk började att titta in oss efter ett tag. Fan vad dom lär bli irriterad om vi ska sitta där varenda dag i 240 dagar. Ojoj.

Ikväll ska jag på kalas hos Jonas far som fyller 55år. Jag hoppas på tårta :)

Tack Elin och Kristin. Vi läre fan ta o festa loss vi tre snart. "Läppen" saknas.



och alldeles nyss började min ena mp3 fungera :D Jag som trodde att båda var trasiga. Nu kan jag NOG andas ut. Den har laddat i säkert 10 minuter utan att lagga det minsta. Det bådar åtminstone gott för framtiden.

Nån bra musik att träna till?


Det var länge sen sist. Men orka blogga hela tiden :) Jag har helt enkelt haft annat för mig. Jag har först o främst hunnit med att vara arbetslös i en hel vecka. Grattis till mig (not) Jag är ganska säker på att jag när som helst kommer att få panik på detta. Dock får jag lön på onsdag, så då är jag förmodligen glad för att vara det :D Ska försöka planera in ett åk till Sundsvall o handla lite smått och gott. Bland annat en massa på IKEA. Nu när jag är "ledig" så får jag nå fel på att allt ser likadant ut i lägenheten så jag ska försöka göra om lite. Bara att hålla tummarna.

Igår var jag fyllechaufför till min kära pojkvän och Jon. Jag hade iallafall en mycket trevlig kväll som singel :) Först gjorde jag ett efterlängtat besök hos Kristin (hundra år sedan sist) och satt där o bara pratade skit. Trevligt! Sedan for jag hem o gjorde min kära mor sällskap ett tag tills jag åkte till Frida och Crille. Vi var på UPPTÄCKSFÄRD klockan tolv på natten, mitt ute i skogen, i en kohage, vilket var jäävligt mörkt utan lampa. Läskigt :) Men dock livade Frida upp stämmingen genom att ramla ett x-antal gånger :D

Idag har jag o Jonas varit i Näsberg i stort sett hela dagen. Har städat bil + att vi har varit o besökt Jons gamla stuga mitt ute i skogen. Vi fikade nere vid vattnet :) Hur underbart som helst. Idag är jag glad att solen har gjort oss sällskap. Mycket.

Nu ska jag försöka fixa lite musik på mp3n sen blir det cykling för fulla muggar. Jag vore dessutom tacksam om nån kom med nå tips. LÅTAR ATT TRÄNA TILL. är i stort behov av det.

Livet


This is the life - Amy Macdonald

Älskar älskar älskar när man hittar en låt man älskar. Och det kan jag lova att jag gör med denna :) Hade jag kunnat hade jag lagt upp låt med video. Men det får helt enkelt räcka med namn. Älska låten. Kärlek!

Beroende


Jafaktiskt. Jag har gått och blivit beroende av SexandtheCity. Helt klart. Gör inget annat så fort jag får en ledig minut. Kastar mig till sovrummet, lägger mig tillrätta på sängen och njuter :) Haha. Jag tror Jonas börjar ångra sig, det kanske inte var så smart att köpa serien ändå :)

Igår arbetade jag till åtta. Inget spännande alls hände. Sedan var jag iväg till Näsberg där dom hade börjat festa. Dock var jag nykter. Morgan från Sthlm var där och hans kompis Anton. Vilket gäng.

Idag är det ledigt som gäller. Har varit ute på en promenad OCH städat hela lägenheten. DuktigtDuktigt- Nu ska jag ta o titta på teve (sexandthecity, tro det eller ej) innan jag ska göra mig iordning för grillning ikväll. Ska väl iväg o handla o panta burkar också. Jag kommer knappt in i min garderob längre. Burkar och Flaskor + två IKEA-påsar med papper. Trångt som fan.

Hejsålänge.

Hänt mycket sen sist


Födelsedagskalas hos mig i onsdags :) Vet egentligen inte om man kan kalla det kalas, men åtminstone så fyllde jag år.. Och trots att man inte längre ser det som världens grej måste jag säga att jag hade en väldigt bra dag. Jag och Jonas vaknade i Näsberg där han gav mig min present :) Sex and the city - skokartongen :D (boxen med sex säsonger) + att han hade målat min cykel rosa, som jag velat ha. SÅ fin. Efter det käkade vi bland annat lunch på Kinarestaurangen + att vi var in till Elsie och Bengt och fikade. På kvällen var vi i Näsberg och pysslade lite medan Benny var på semester. Vi städade gården och gjorde fint :)

Torsdags var det kalas hos Sara som också fyllde nitton. Hon hade gjort underbart god paj. Mums.

Sedan dess har det mest varit jobb för min del. Idag jobbade jag min sista dag innan lite ledigt. Skönt. Ikväll har vi varit hos Mik och Lotta och jag tror tyvärr att jag fått någon sorts urinvägsinfektion eller nåt. Har kissat ÅTMINSTONE tio gånger under kvällen, och trots det har jag känt mig kissnödig hela tiden. Nog för att det är ganska normalt att jag kissar mycket, men fan inte såhär mycket!

Det har iallafall varit mysigt där uppe och jag fick fina presenter av Lotta :) Precis det jag hade önskat mig dessutom. En skål för jordgubbar + en bodyscrub. Lotta, om du läser;  Tack så jättemycket :) älskar dig bästis!

Nu har jag laddat upp med Sex and the city. Förmodligen blir det inte alltför mycket sova med tanke på att jag stup i kvarten är tvungen att springa iväg för att kissa. häärligt. Imorgon blir det DollarStore med M&L.

GodNatt.

RSS 2.0