Tvådagars.


Vilken helg. Har varit ute på lokal i två dagar.. Har haft riktigt roligt. Visst, ibland blir det inte som man tänkt sig, men det kan vara bra att det inte bli det alla gånger heller. Kanske man lär sig någonting utav det.. Förhoppningsvis.

En sak till; Drick för faan inte vin. Det är i och för sig det BÄSTA för att få en jävligt olycklig dagen efter dag. Haha. Med andra ord; Huvudvärk.

Som ni märker pratar jag mest i gåtor, utan att veta vad jag menar själv faktiskt. Det blir längre och längre mellan gångerna jag sitter här och då blir det svårt att få nåt sammanhang i mina texter.. Då får jag också känslan av att det kanske inte är så viktigt att få skriva till andra och visa andra vad man tycker och känner. Åtminstone inte alltid.

Jaa, sitter hos Jonas mor nu. Dom har införskaffat sig en riktigt fin bärbar dator :)

Nu är det äntligen lov. Ska bli skönt att få vakna imöra, och inse att jag inte alls behöver stiga upp. Mjau. Härliga känsla. Det enda negativa med detta lov, ÄN SÅ LÄNGE, är att jag har en jäävla massa plugg att fixa. Men det tar jag den dagen jag känner för det. Haha.

Hoppas ni haft en lika trevlig helg som mig. :)
Hejdå. ♥

En till.


Ja, nu har det hänt mycket sen sist. Har tagit en laktitsshot nu, jag o Lotta.
Var till Göteborg igår.. Jag och pappa åkte dit o hämtade en bil. Det var jävligt långt men trevligt (:

Frågan är inte lätt.

Varför ska man gruva sig varenda jävla gång?

Back in business.


Sitter i biblioteket nu och väntar på o få åka hem. Ska hem till mamma idag <3 Far är på älgjakten han.
Staffan har kommit tillbaka :D Han är vår lilla gosebjörn. Tror alla är glad att han är tillbaka. Har haft marknadsföring en timme där vi snackade om diabetes, för det är de han har fått och det är därför han varit borta så länge ifrån oss. Tror han tyckte det var skönt o få berätta det för oss och få berätta allt han visste om ämnet. Han var en riktig expert nu. Han var glad :)

Idag har jag gjort klart svenskan. Sensationellt faktiskt.

Dessutom har jag lärt mig ett nytt ord, som jag i och för sig har glömt bort.. Men ändå.


Nu ska jag ta o läsa LjusdalsPosten som jag inte läst på hundra år.

Hejdå. ♥


Gå hem och lägg dig.

Det var verkligen länge sen jag skrev här. Har haft fullt upp med allt möjligt. Med livet helt enkelt. Har varit lugnt på skolfronten nu så det smäller väl snart till och blir helt hysteriskt jobbigt. Har haft min svenskaredovisning idag. Det har varit en riktigt rolig uppgift. Kul att höra allas "helvetesredovisningar". Jag och Carro har haft ett udda ämne; Arne Weise.

Sitter på skolan nu och väntar på marknadsföring. Ska ha redovisning här också. :) Jävligt spännande.

Ikväll ska jag o Kristin iväg o träna. Gruvar mig redan, för jag o Jonas ska göra fiskgratäng och då hinner jag inte smälta maten. Dagens I-landsproblem med andra ord. Spännande och se hur Jonas lyckas med maten.

Ihelgen var vi iväg till IKEA och handla loss rejält. Det är kul när man har nåt att handla till :) I fredags var vi på Eddie i Tallåsen och lyssnade på gamla låtar av Eddie Meduza. Jävligt speciellt. Gamla raggare som sprang omkring och var dyngrak och försökte, så gott de kunde att sjunga med i texten.

Nu är det nog dags för mig snart. Ni kan ju önska mig lycka till.
Hejdå ♥

Grön cykel.


Min snälla pappa lagar min gröna racer-tantcykel :) Han är bäst. Nu kommer jag ha nånting att cykla på till skolan också, när jag inte kan åka snålskjuts med Kristin och Carro. Trivs jättebra med Jonas i lägenheten iallafall. Det lilla som vi har varit där. Har köpt te, som vi ska dricka ikväll. <3

Ska ut o gå med Kristin också ikväll. Vi var och boxades igår. Har, "konstigt nog" träningsvärk. Tänkte ta ett bad och tända lite ljus när vi är klar och så ska jag läsa lite engelska. Känns som kvällen kan bli lyckad.

Imorgon ska jag börja med backning på körskolan. Håll er undan!

Hejdå ♥

Perssons Pack.


Usch. På nått sätt så var vi ut på Perssons Pack på Stadt i lördags, och på nått sätt lyckades Marie bli mycket påverkad. Meen, det är sånt som händer. Kul hade jag iallafall :D .. Tror jag.

Däremot söndagen var inte alls roligt.. Hade huvudvärk. Jag o Jonas tog iallafall en promenad ned på DollarStore :) och så handlade vi på Matpunkten och fick ett paket gratis kaffe :) Idag flyttar Jonas, väldigt spännande faktiskt. Hoppas jag får bada badkar med honom ikväll.

Vi var ju o handlade möbler och sånt i Hudik i lördags också, o så träffade vi min syster. Det ska bli jättekul att få se hur lägenheten ser ut när jag slutar.. Förmodligen som ett bombnedslag. Ska iväg o köra med mamma så då slipper jag städa iallafall :)

Hejdå. ♥

RSS 2.0