Descartes o andra nördar


Just vad jag känner precis nu. Okej, deras kunskapsteorier har blivit omtalade i många länder, men måste verkligen det betyda att jag ska skriva en hel uppsats i ämnet? Tyvärr intresserar det mig inte det minsta. Men, precis som alla andra skoljobb, så ska dom göras.

Nu är det åtminstone dags att sova. Skönt att få sova och lämna dessa gamlingar för en stund.

Suttit i solen med Kristin och Elin idag  :) Dessutom köpte jag o Elin godis, på det nyöppnade COOP och drog ned till vattnet och satt där och myste.  Verkligen skönt o bara vara i dessa ljumma vindar. Vi konstaterade att det inte blåste kallt, men ändå var det kallt, och det blåste ju fakiskt, men kanske lite varmt, eller jaa, kallt :)

Dags att krypa ned.

Reklamberg


Idag är en pluggdag. Får se om det blir som jag tänkt mig. Ganska segt o komma på skolan o inse att man inte har nån lektion överhuvudtaget. MEN jag fick supergod lunch. = Lax :) och trevligt sällskap. Så, jag ska inte klaga.

Frida kom precis in med posten :) Tur att man nån tänker på berget av post som letar sig ner i postlådan. Det gör åtminstone jag. Tyvärr var det superdåligt ICA-blad IGEN. Blir jävligt arg.

Ska nog ta o titta på lite film ja, innan vi åker till Näsberg. Är ett bra pluggställe det!

is the shit.


Så fult, ligger fortfarande kvar på istheshit. net ja. :) Nice bild. Lätt.

Så, idag har man jobbat o slitit hela dagen. Började med att sola lite, + gick en promenad, sen var det bara o fara iväg på matpunkten. :) Det är ganska okej att jobba faktiskt, ibland. Man ska inte klaga.

Varit fyllechaufför till Frida o Crille också. Trodde aldrig vi skulle komma iväg. Väntade på Crille i timmar. SEN visade de sig att Frida har låst IN honom. Haha. Så jävla fult. Han hade verkligen försökt att få kontakt med oss. Bankat på dörren och vinkat i fönstren. :p och vi märkte ingenting.

Nu sitter jag i soffan. Funderar allvarligt på o lägga mig. Är supertrött!

bloggen, en påverkare


Ingen filosofi-inlämning idag. Men vafan. Han får ta o halshugga mig om det krisar.
Käkar frukost nu o ska iväg till skolan. Jobbigt o kliva upp när Jonas ligger kvar.

Hade en redovisning igår, hur bloggen kan påverka oss andra negativt. Och hur vi bloggare påverkar resten av världen. Men wtf, ni behöver inte ta det så allvarligt. Klart som fan att vi ska blogga om vi vill :)


Sunshine


Godmorgon. Ännu en dag fylld av överaskningar. Har två redovisningar idag. + att jag vet precis vad jag skall göra när jag kommer hem. --> PLUGGA.

Börjar bli väldigt väldigt skoltrött, men samtidigt VET jag att jag kommer att sakna det när jag väl tagit studenten. Men det känns skönt. Det känns underbart. Det känns otroligt bra!

Dessutom så gör vädret sitt till. Solen skiner för fullt nu :) Ska till o äta frukost nu.

Sol, Beatles o Vapenindustri


Det kan inte bli bättre. Jo förresten, om jag vore klar med allt plugg. Men jag gjorde iallafall nybakade Scones till frukost. Vilken höjdare!

Ja, har varit i Hudiksvall hela dagen med älskling och hans mor. Varit i deras stuga och myst. Jag somnade till och med i solen :) Dessutom har vi käkat mat ute och plockat snäckor vid stranden. Jonas hjälpte dessutom till att riva en ställning och Jonas bror har roat oss mest hela dagen.

Har även varit och käkat tårta. Mums. Jon fyller hela 23 år idag. Grattis.

Nu sitter jag med Beatles och försöker få ned lite fakta om vapenindustrin. Ute är det fortfarande superväder. Ska nog ta en paus snart och kika in till Jonas i garaget. Kanske sätta mig utanför med en kopp kaffe :) Allt är så BRA idag, när det är vår i luften. åh!

Ja, nu måste jag nog återgå till vapenindustrin. :)

Chokladbollar


Ikväll har jag o Jonas och Jonas bakat chokladbollar :) och imöra bitti blir det nybakade Scones. Mums.
Ligger i sängen nu. Skönt o sova. Är förkyld som fan.

Har flängt runt en massa idag, och imöra blir det Hudik med Diana :)

GodNatt.

Ledig dag.


Så, nu har jag varit riktigt duktig. Har gjort klart engelska-debatten + att jag hittat ett ämne, (äntligen) att prata om på Internationell Ekonomi. Det blir vapenindustrin faktiskt, och hur vi här i Sverige exporterar vapen till andra länder.

Sen har jag funderat lite på svenskan, vad fan man ska prata om, men inte kommit på nåt ordentligt. Det enda jag kan komma på vet jag inte riktigt vart jag står. Och då är det svårt att skriva en argumenterande text. :p

Sitter o käkar frukost nu. Mango :) Mums. Inte det mest rejäla, men det är trots allt snart dags för lunch.
Diskbänken ser ut som ett bombnedslag (JONAS HAR MKT MKT DISK. Mohaha)

Vid halv tre ska jag iväg och baka :D Jag, Sara och Haräng ska fixa fika åt Micke.

Vår

Fan vad lat jag har blivit vad det gäller bloggen. Det "roliga" är att jag är in varenda jävla dag för o läsa andras, men jag får inte tummen ur för att skriva nåt själv. :) Hur som helst. Sitter på skolan, 1,5 TIMME FÖRE LEKTION. Hade tänkt plugga, men hamnade här istället. Haha.

Har engelska idag. USCH FY OCH BLÄ!

Dessutom så hostar jag lungorna ur mig snart och snorar en massa. Nä, fyfan vad less jag är på skolan. Har massor att göra, men gör ingenting. Tror det finns nån spärr när det är på tok för mycket att göra, då slår man bakut och gör noll istället.

Elin, jag förstår dig.

Igår satt jag o Elin på bänken, som på den gamla goda tiden. Solen, bänken och östen med resten, dom hör ihop. Världens bästa combo :) DoubleCouple. <3

Bergsjö


Sitter här med William bredvid mig. Mysigt :) Har spenderat natten i Bergsjö med gänget.
Vaknade av William som pratade med Moa. "Du får en affisch Moa, om du väcker Jonas o Marie".
Haha. snacka om övertalningsmetoden. 

Ska iväg till morfar och hälsa på också, på sjukhuset.

Jag är moster till världens bästa ungar iallafall :D Det är ett som är säkert.

Flytt


Det blir aldrig att jag använder mig av bloggen nu för tiden. Kan bero på att vi är mitt uppe i en flytt, som btw tagit över en vecka. Just nu har vi inget hem och vi flänger runt mellan olika föräldrar. :) Måste säga att jag alltid kommer att trivas bäst hos Benny i Näsberg. Alltid <3

Pappa tapetserar förtillfället. Jag hoppas verkligen att det blir bra. Ska snart iväg o arbete på matpunkten, och det betyder kanske att tapetseringen är klar när jag kommer hem.

Just nu kan jag tala om för Er att ni gör mig förbannat ledsen när ni säger sådär. Och vafan är det du säger, att ni vill hjälpa. Vilket jävla skitsnack. Hur i helvete skulle det hjälpa?! Försvinn ur min åsyn.


RSS 2.0