g33k


och vem är det som tycker jag är en g33k som ska ut på juldan då, VA VA? :) Haha.

Tipp


Idag har jag o Jonte åkt skoter. Haha. Vi tippade, och ändå så VARNADE jag honom för att inte göra det. Men det var mest tomma hot. :) Jag har inte slagit ihjäl honom än.
 
Så, nu är det julafton imöra. Idag har jag o Jonas handlat varsin julklapp till varandra. Jag är vääldigt nyfiken på vad han köpt. Ikväll blir det BingoLotto och kanske knäck-kokning. :) Åtminstone ska jag nog torka apelsiner. Tack Carro.

Har funderingar på o gå ut på juldan också. Hmm. Vet fan inte om det är värt och stå i kö i hundra timmar. men kanske :) Jag undrar vad faan dom tar i inträde då. usch.

Sitter hos Jon nu, ska väl ta o åka till Benny sen.
Tack för mig och GodJul.

Små bokstäver


Sitter hemma IGEN :) Hemma hos mor o far. Trevligt Trevligt. Har precis gjort klart engelskan.. WOW, Marie är bara EN dag försenad med engelskan. Yää. Tyvärr fattade jag inte hur jag skulle göra, så det blev lite improvisation. men what the hell, har gjort det iallafall. För det är jag faktiskt värd en guldstjärna :)

William och syrran är o hälsar på. Jag och Jonas fick julkort av William :D Han har till o med lärt sig att skriva med SMÅ bokstäver nu, ffs. Det går satans fort när dom börjat skolan.

Ska till Näsberg ikväll. Tyvärr blev det inte som jag tänkt mig med tanke på att Lotta skulle vara hemma med familjen. Det betyder att jag kommer att sitta med Jonas, Mik och förmodligen Jon hela kvällen. Jippi. :p

Meen, nu ska jag inte vara så jävla negativ. Det är ju JUL snart :)
Jag o Jonas ska iväg o handla dom sista julklapparna imorgon också. Mys. Eller vad ska man säga. JONAS ska handla sina sista, eftersom jag tjatar. Jag är klar för länge sedan.

Bye.

Inte min dag..


Jag blir riktigt ledsen när människor ljuger för mig.. Särskilt när personen står mig nära. Det gör mig väldigt ledsen, det ska Du veta. Jag har inte smält det än, och kommer förmodligen inte göra på länge.. Jag blir hela tiden påmind om det. Var jag än är, vart jag än går..

Som sagt; det är inte min dag idag. Var på körskolan o skulle ha lektion, men då visade de sig att Micke tyckte de var allt för mycket folk på Köpingen.. Så, på grund av fucking Bilköer så hade jag gått helt i onödan. Nu får jag det o låta som jag är jäävligt lat, men saken är den att man svettas hur mycket som helst när man är sjuk. Allt är jobbigt.

Och nu hade jag tänkt börja på min äckelengelskauppgift som skulle ha varit inne idag..
 men jag tror jag skiter i det. Faktiskt.

Tack för mig.

Mamma och Pappa <3


Sitter hemma :) i Fäla. Livet det. Mamma och pappa är så söt. Tur har jag också, kommer mitt i maten. Såå, då får man tunnbrödrulle och slipper laga mat själv senare. Hah.

Har slagit in Jonas julklapp, skrivit brev till V med plektrum + att jag ska bränna lite skivor. Har VERKLIGEN saknat datorn. Ojoj. Det är inte sant. Dessutom har jag en massa superdupermusik som jag bara måste fixa så jag kan lyssna på dom. Skönt o göra nåt annat än o sova och titta på teve när man är sjuk.

Har legat hemma två dagar och bara sovit. Tur att man har en omtänksam pojkvän som tar hand om mig. Diskar, lagar mat och köper choklad. :) + att han gör te när jag ber honom. Jag vet, jag är bortskämd.

Hur som helst. Nu ropar min kära mor att det är mat :D

Riding with private Malone <3

Illa


Seriöst, det är verkligen illa nu. Här ska man vara social hos Fredrik, och istället så hamnar man HÄR. Haha. Framför datorn. Men det är faktiskt så att jag inte har internet, och då får man faktiskt låna datorn. :)

Jaa, vad kan man säga. Lägenheten är julpyntad och idag har jag o Jonas bjudit Benny på mat. Lax och pressad potatis. RIKTIGT gott. Gjorde fruktdessert också. Mums.

Så, har fixat alla julklappar nu. :) Skönt som bara den. Men det har tyvärr resulterat i cirka 90 kronor på kontot. Gaah.

Idag har varit en bra dag. Har haft sovmorgon med Jonas, bara haft en lektion och ätit riktigt god mat. + att julmusiken har förgyllt vår lägenhet med mys i soffan.

Hade en riktigt bra dag igår också, med ELIN <3 Käkade GOOODA brownies. :D

Hejdå.
Ska försöka mig på o göra ett hjärta nu Kristin :)


Grammar.


Då sitter man här, på engelska, IGEN. Tråkigt Tråkigt.
Intresserar mig inte särskilt mycket för den här bloggen längre. Det är väldigt tråkigt när man inte har internet och när man för en gångsskull kommer in så har kompisarna skrivit tusen miljoner inlägg.. och då inser man snart att man helt enkelt inte orkar läsa. :p Så, då skiter man i det och så fortsätter det så, om och om igen.

Nu sitter man med 40 nya engelska ord. Jippi. Ska bli ROLIGT att lära sig dom. Yää.
Dessutom ska vi snart syssla med grammatik. Blä.

Så, det var vad jag hade att tala om för er andra. Intressant. Eller hur.

RSS 2.0