blötdjur


Sitter på marknadsföring o letar artiklar. Har hittat tre stycken så nu sitter jag bara o tar det lugnt. Tittar runt lite på internet. Det är ALLTID lika roligt när man inte har nå internet hemma :)

Ikväll blir det lite plugg och sånt där smått o gott. Jonas har möblerat om i sovrummet eftersom jag drömmer så otroligt mycket mardrömmar. Så, inatt var första natten på länge som jag klarat mig från dessa hemska drömmar. TYVÄRR måste jag väl säga, lyckades jag smitta över problemet på Jonas istället. Haha. Festligt.

Är JÄTTEJÄTTEblöt i mina skor. Men orka köpa nya. Hittar ju inga. Så, det resulterar i att jag går i mina gamla, från tyskland som det är hål i. (väldigt bra med förutom hålen faktiskt) och har konstant blöta strumpor. :p  

Meen, jag överlever nog. Ska ta o kila nu
för snart är det Per som har lyckan att ha våran klass ♥

Klagomål


Det är vad jag o Elin har ägnat oss åt i stort sett hela dagen :) Först i matsalen i säkert en timme, trots att folk fick stå med sina brickor o vänta på o få en sittplats. :p Sedan hamnade vi i Elins lägenhet o satt där o tittade på teve o klagade lite till :D Det har mot förmodan varit en bra dag. Haha. Tack vare min Elin. <3

Jag har även kört med Micke och ägnat resten av kvällen åt tvätten. Haha. Det är då inge roligt när jag o Jonas samlar tvätt på hög i flera veckor. Meen, nu är det snart klart :) Skönt.

Ska ta o äta lite vindruvor och kanske en liten kvällsmacka nu snart. När vi lämnar Lasse och Diana. + att jag ska titta på Carolina Gynning. Spännande. Vafan, hon har inte ens stekt KORV. Man blir ju matt.

Hejdå. ♥

Design.


Nä, fyfan. Min sida ser sådär lagom jättefjortis ut. Äckligt lycklig och jag ser då där äckligt nöjd ut. Men de är jag då rakt inte. Det ska bli ändring på det där. Rosa är inte min färg idag. Men jag ORKAR inte ändra idag. Seriöst, man får ju psykiska problem när man ska fråga folk hur man gör, och dessutom klara sig på egen hand när man ska leta upp ställena där man ändrar. USCH!

Förvirrande


Jag har en sån där smärta som snurrar runt och som för allt i världen inte vill försvinna. Den gräver och bankar i min stackars kropp. I mitt huvud trycker alla tankar och vill ut, se världen. Tankar som gör ont, som får min kropp att må ännu sämre.

Jag skulle vilja vila lite, bara lite. Lägga mig i sängen, känna värmen och sakna somna in. Vila ögonen lite för att sedan vakna upp med ett leende på läpparna, utan dessa krämpor. Utan magont, utan mensvärk och allra helst utan dessa mardrömmar. Alla dessa tankar som följer mig i mina fotspår. Dom gillar jag inte.

The Rose


Finns det nån vackrare låt som innehåller så enormt många minnen? Möjligt att det gör. Men ingen får mig att rysa så som denna låt gör. Tårar i ögonen varenda GÅNG. Låten påminner mig ffs om hela min barndom och min uppväxt. Alla dessa avslutningar i skolan när denna underbara sång ekat i kyrkan. ååh.

Låten har fått mig att tappa tråden. Vad var det jag egentligen skulle tala om?

Sitter hemma på Fäla nu. <3 Har gjort ett arbete i företagsekonomi. Är inte riktigt nöjd, men det är stopp i hjärnan. Och då struntar jag i det :) Väntar på våfflor nu. Mums. Mamma har lovat att bjuda mig på det.

Inga planer inför ikväll..


Lovet


Har varit mest jobb.. Men också trevliga kvällar, människor och fester :) Även julklappar och massa mys med familjen.
Har myst med Lotta, Jonas och resten av familjen, så att säga :)

Trivs med livet just nu.. FÖRUTOM att jag har plugg att göra imöra.
Menmen, så är det när man skjuter på saker.

Tack för mig.

RSS 2.0