KomediPorr.


Har varit hemma hela dan.. Vaknade vanlig tid men somnade om till tolv. Skönt att sova. Men har nån konstig magvärk. Men de lär väl gå över snart hoppas jag. Har inte gjort nånting idag.. Bytt lakan i sängen iallafall.

Nu ska jag ta o vara social med Jon och Jonas. Haha. Dom snackar komediporr.
Hejdå.

3vliga prickar


Idag har det varit en lugn dag, med tanke på en en mycket hektisk helg. Har varit på SAKO-mässa och dessutom varit på Bilsportmässan i vår huvudstad ihelgen. Jag må säga att jag inte är särskilt imponerad av någon av dom. Meen, jag måste ju erkänna att Bilsportmässan var bättre :) Men det tar emot att säga det, det ska gudarna veta.

Jag har irriterat mig på människor i min omgivning tyvärr, men tur är väl ändå att jag tror att budskapet gått fram till dem. Det bör ha märkts att jag varit en aning irriterad.

Jag har dessutom lärt känna Stockholm bättre. Tack o lov att jag träffade Evelina och hennes lillasyster. Jag må säga att de båda var mycket trevliga prickar :D Hade en bra shopping-fika-stund med dom.
 
Igår var jag ut på Stadt, helt appropå. Det var jag o Lotta, Mik och Jonas. Mycket trevligt :D Haha.
Dessutom har jag fått chansen och visa vem det är som äger VEM här. Hah. Och nog fan lyste det avundsjuka i dessa två mycket läskiga och avskyvärda ögon. Vem jag pratar om, det hör nog inte till saken.

Jag är rent utsagt jävligt evil idag.

Så, nu sitter jag ännu en gång framför Diana och Lasses dator. Har blivit bjuden på mycket god mat och dessutom perfekt efterrätt, så nu är det bara teven och soffan som saknas. Och den ska jag o Jonas inta snart. Mysigt <3

Älskar min Fisk faktiskt.

EH?


 och vad faan är unika besökare??

Abundance


Det betyder överflöd <3

Kristin, du är taskig, och förmodligen den enda som läser min blogg.
Stackars mig :)

Igår tittade jag o Jonas på Boston Tea Party och sen var mina kära föräldrar och hälsade på. Det är verkligen roligt när man får träffa dom. Man blir glad i hjärtat. Jag var också väldigt väldigt seriös och pluggade fast det inte var stressigt som fan, som det brukar vara. Jag är duktig flicka.

Men iallafall, jag har lärt mig tio nya ord, på engelska. Eller jag kan dom åtminstone lite. Jag o Elin, vi kan vi. Håhå. Det är DoubleCuople ffs. Lätt.  Det är bra att komma på ord och saker som liknar ordet på engelska. Usch, det känns inge seriöst med den här bloggen längre. Men jag lever på hoppet. Jonas KANSKE fixar internet snart, om man har tur. :)

Tycker om dig Elin ja <3

Stackars MIG


Det suger. Jag har lyckats skrivit TVÅ inlägg nu men har även lyckats radera dem precis innan jag ska till o publicera. FY vad ARG jag BLIR. Gaah. Jag lider verkligen av nåt konstigt idag. Eller nåt.

DET ÄR JU EN LIGGA HEMMA FRAMFÖR TEVEN OCH TYCKA SYND OM SIG SJÄLV -DAG, Så vad fan gör jag HÄR?

Långt emellan.


Det blir verkligen långt mellan gångerna nu.. Men, det luktar åtminstone mycket jordgubb i lägenheten dessutom har jag träffat galenpannorna idag, William o Moa <3 Veckan lär bli ett helvete, ärligt talat. Har tre muntliga framträdanden, varav två är imorgon.. Och jag har inte tränat. :)

Sitter hemma hos Jonas bror nu. Har snott datorn ifrån Maria :) Haha. Evil.
Dags att gå nu, och som sagt; det blir långt mellan gångerna.

God gärning


Ja, idag måste jag ha varit världens snällaste människa. Jag gick och gjorde Carro sällskap i matsalen, TROTS att jag redan ätit. Herregud, Carro. Var tacksam! :D

En konstig dröm.


Det kan du ge dig fan på. Drömde att jag var ute o åkte bil med Carro. Haha. Just det. När vi kom till rondellen vid Prix i Ljusdal så började Carro torrgasa som en jävla tok. Detta resulterade i ett långt skratt från Maries sida. :)

Saken är den, att jag vaknade upp från min dröm när Jonas frågade om jag VAR vaken. Det visade sig att jag skrattat högt. Fan Carro. Du kan ju till och med roa mig i sömnen. Du lär vara en tokig jävel! Haha. Sjukt att man kan skratta högt när man drömmer. Trodde jag faktiskt inte.

Hur som helst. Sitter hemma o häckar nu. Hemma på FÄLA faktiskt :) Ska ta o fixa en skiva sen ska jag slå mig i huvudet så länge att jag inser att engelskan är Prio nr 1 nu. Men få väl se hur det blir med den saken. Ska ta o jobba i helgen.. Hmm. Så då kommer jag verkligen INTE ha tid för plugg.

Får se om jag drar till Näsberg senare. Ligan ska dricka öl..
men känner mig inte som världens bästa sällskap precis.

Lyssnar på världens bästa låt nu iallafall. Mjau.
Deep Purple - Black Night.

Hejdå. ♥

RSS 2.0