By the way


Jonas har försökt att limma ihop mina solglasögon också..





Men resultat får vi inte se förrän imorgon :p

Underbara plats


Näsberg är verkligen fint :) Tänk och kliva ut genom dörren och ha ett gäng med kossor som står och tittar nyfiket. Det är så idyliskt på nåt sätt. + att så fort man pratar med dom så kommer allihopa och vill vara med och prata.






Mygg i förbannelse


Igår var jag till Elin en sväng och pratade efter jobbet. trevligt,trevligt :) Idag har jag precis som vanligt, jobbat. Det går bara fint och jag o mina unga arbetskamrater har trevligt på matpunkten :) Tur det. Nu ikväll har jag o Jonas varit duktig och tagit en promenad på 5 km i elljusspåret. Dessutom blev det en del springning pga all mygg. Dom är enormt jobbiga!

Ska ta o hoppa i duschen snart sen bär det av till Näsberg för att torktumla min Delinströja.

Sminkfel


Okej, jag vet det redan, pojkar, män och gubbar brukar oftast inte ha särskilt stor koll på make-up. Trots vetskapen brukar jag då och då kolla om Jonas har lärt sig något efter två år med en Tjej, som sminkar sig allt som oftast. Men, tyvärr, så har det trots dessa år inte fastnat särskilt mycket.

Fel 1
Han tror att bruncreme och foundation är samma sak. Dessutom hittar han på egna namn som "täcksalva" och "du vet den där hudfärgade"

Fel 2
När jag frågar honom om det syns att jag INTE använt foundation de dagar jag inte har det, svarar han JA, vilket är helt fel svar. Självklart vill jag att mitt naturliga ansikte skall se ut precis som det gör när jag sminkar mig. Jag menar, min ska ju se Felfri ut. Vilket det iofs inte gör, men ändå ska han veta att svaret är Nej :)

Fel 3
När jag frågar honom om han ser att jag gjort något nytt, brukar han säga Ja, "du har mindre smink". Svaret är Fel. Det jag gjort är att använt mer mascara på de övre fransarna, men ingenting på de undre.

Fel 4
Han ser inte skillnad på mina ögonskuggor. Jag har EN, som jag använder jämt. Trots det ser han det som olika varenda gång. Den jag använder är vit, men för honom är det ibland silver, ibland vit och ibland anser han att jag inte använt någon alls, trots att jag har.

Som ni kanske märker har jag det inte lätt :) Trots det är han förlåten och vi får oss ett gott skratt. Han tror dock att jag skrattar med honom, när jag skrattar åt honom.

Jag börjar förstå att det är omöjligt att få honom intresserad. Men förmodligen är det väl tur :) Han påstår i alla fall att han tycker jag är fin som jag är.

Nu ska vi ta o slötitta lite på simpsons och sen sova. Jag är trött efter en dags arbete. Godnatt.


Klump


Det är jag. Världens klantigaste människa. Jonas går ut för att låsa bilen som jag haft hela dagen och kommer in och frågar om jag haft en skön tur på vägen hem. Jag förstår ingenting och plötsligt får jag se honom med mina älskade solglasögon i handen. Helt förstörd!

Hur lyckas jag? Trött pga jobbet sätter jag mig i bilen, längtar hem och lyckas SÄTTA mig på mina egna glasögon som jag lagt på sätet.. Och dom går sönder. Tyvärr går dom nog inte att laga heller. Men Jonas fick sig ett gott skratt åtminstone. Alltid något :) Jag förstår fortfarande inte hur jag har kunnat sitta på ett par solglasögon 1,5 mil utan att känna det ett dugg. Smart drag! Gör inte som jag gott folk!

Högskola


Ja, jag har väldigt seriöst börjat fundera vad det blir till nästa höst. Jag skulle verkligen vilja börja plugga igen, om jag inte hittar nåt bra jobb vill säga. Funderar på o söka till socionom. Låter som ett intressant yrke :) Jag får kika vidare.

Just nu har jag och Jonas tagit en liten paus från filmtittandet :) Tittar på Juno just nu. Underbar film :D och ska sedan titta vidare på nån annan komedi, som Jonas valt. Suck! Haha.

Trött efter jobbet idag så det blir sängen tidigt som det känns. Har sängen alldeles för mig själv imorgon iallafall när Jonas drar till Sundsvall vid åtta. Myys! + att jag inte börjar jobba förrän två, så det blir en låång sovmorgon! :)

solig morgon


Vaknade precis och solen skiner :) Det är bra. Tyvärr ska jag sitta i kassan i 7 timmar så jag lär inte få njuta alltförmycket av den. Ikväll blir det lugnt. Det var länge sen jag festade så det vore inte så pjåkigt. Tyvärr går det inte med tanke på att jag jobbar ihelgen också.. Jag som handlat olika drinkmixar och så :) Spännande.

Nu ska jag kliva upp och äta frukost. Skulle vilja ha jordgubbar!, så det blir nog en sväng på byn också innan frukost. Det är verkligen sommar när man äter dessa röda bär. Mums!


Miroi


Yes, idag har jag o Carro varit mycket duktiga och tagit oss för att åka till Miroi och anmält oss till Matte C kurs till hösten. Förhoppningsvis, får man väl lov att säga trots att man hatar matte, så kommer vi med.. Vi var dessutom på matpunkten och Prix och utförde några ärenden :)

Imorgon blir det jobb igen. Börjar 12 och jobbar till 19. Härligt :) Sen jobbar jag 5 dagar i streck, ledig en och jobbar en massa igen. Intensivt. Men pengar!

Funderar på och åka till Näsberg nu. Jag trivs så himla bra där. Det är lugnt och fridfullt, och vill man kan man till och med springa naken på gården. OM man skulle få den ideén vill säga :)

Ledig dag


Idag har jag min lediga dag. Dock vet jag inte om det blir nån målning av cykeln. Läre ta o städa lägenheten IGEN, för syster kommer och ska ha öppethus hos oss ikväll med Mary Kay. Såå, disken måste bort + alla kläder och saker som ligger överallt just nu. Tråkigt.

Jag funderar också på o beställa ett par skor från Skopunkten :) men egentligen har jag inte råd, men man kan ju faktiskt vara lite fräck och önska sig dom i förtidig födelsedagspresent.

Jobb


Idag var första dagen på jobbet :) Har varit "sjukskriven" i åtta veckor så det kändes lite tungt först men sen så kom jag igång och det var ungefär som vanligt. Skönt. Har jobbat från 10 till 19 och det har bara gått fint förutom lite irritation på kunder som inte flyttar sig trots att man ber snällt, TVÅ GÅNGER + lite övertid pga att jag var den enda som kunde posten sista timmen. Trevligt med nya anställda också. Sommaren på matpunkten är igång.

Imorgon är jag ledig och jag ska njuta :) Om det är SKAPLIGT väder tänkte jag ta o fixa cykeln. Den ska bli ommålad i ljus rosa. Fint sörrni :) + att jag förmodligen ska göra Lotta sällskap i Näsberg i mörakväll.

Jag och Jonas har precis varit ute o gått och kom precis in när världens regnskur kom. Det har verkligen forsat ned vatten. Nu slipper jag vattna blommorna iallafall.

Dags att sova snart :) GodNatt

Jag har ett liv


Det känns som evigheter sen jag kollade bloggen, vilket det dock inte var... Men det är i allafall ett tecken på att jag har ett liv :) Midsommar har passerat, vilket kanske inte blev riktigt som jag hade hoppats, dock löste det sig ändå :) Midsommardagen var helt perfekt. Marknad + sommarstugan i Änga. Köpte sex härliga tvålar på marknaden. De har doft av Kokos, Mango, Melon och tre andra goda dofter :D + att jag köpte strumpor. Vuxet Marie :) Visst då Elin?!

Idag har jag o Jonas spenderat tiden hemma. Jag och Lotta var ute och gick en sväng på förmiddagen. Skönt som bara den att få snacka med henne. Sedan har jag legat i rabatten och flyttat på lite blommor + att Elin kom hit och käkade sin lunch. Nu är Jonas i köket och fixar hemmagjord pizza :) Mums.


             



Kalasbilder


 



Födelsedagsbarn :)



Moa med ny present. FlippFlopp-sandaler.



Jonas och William

Tårtkalas


Hjälp vad med tårta vi har ätit. Moa blev jätteglad för sparkcykeln också :) Tur. Hon har sparkat omkring på den hela dagen. Tårtan var i form av "my little ponnys" Gulligt :D

Nu vet jag inte vad det blir. Jonas har redan lagt sig, men jag är inte särskilt trött. Blir nog lite läsning i alla fall.


Har inga planer för imorgon heller. Det enda jag vet är att vi ska grilla :p


Läppförstoring


Kanske jag måste beställa ett läppglans från eleven.se Too Faced Lip Injection

Det kostar 190 kronor och påstås förstora läpparna. Kanske inte vore så pjåkigt när man har streck till läppar. Dessutom är det folk som påstår att just den här sorten fungerar :) Det är bra. Men jag vet inte om det är värt 190 spänn. Kanske man aldrig vågar använda det.

Förut provade jag ett annat läppglans som påstods fungerna, men det kändes mest som buff och båg. Tyvärr.

Barbie


Godmorgon. Vaknade nyss. Surprise. Har verkligen ställt till det för mig. Kroppen är inställd på att sova till halv tolv- tolv varenda morgon/förmiddag. Det är INTE bra när jag ska börja jobba. Dessutom missar man så mycket av dagen.

Inga planer för dagen. Vid fyra när Jonas slutar bär det av till Bergsjö. Treårskalas hos Moa :D MysigtMysigt. Hon fyller år i morgon, men har kalas idag. Hoppas hon blir glad för presenterna :) Av mig ska hon få en sparkcykel i rosa med Barbie på.




Födelsedagsbarn :)

Fotbollsmatchen avklarad


och Sverige går inte vidare. Illa.

Dock var det kul att gå till revylokalen. Mycket folk som trots Sveriges förlust hejjade. Satt med Tobbe och Jonas :) Trevligt sällskap. Lotta hade tyvärr fullt upp med att servera alla gäster. Annars har det varit en trevlig kväll!


Ligger i sängen nu. Tänkte fortsätta läsa lite i min bok. Har stora problem att sova på nätterna när man sover bort hela dagarna. Men det är trots allt sommarlov :D och jag är ledig till måndag. Då börjar allvaret på matpunkten igen. Känns lite segt att komma tillbaka efter sex veckor sjukskrivning.. Men det är bara att bita i det sura äpplet. Har man brytit handleden så har man..


Läkarn talade åtminstone om för mig att den nästan är läkt.. Dock inte där jag har ont :p


GodNatt gott folk.


Fotbollskväll

 Inte särskilt otippat kanske. Förmodligen kommer en stor del av sveriges befolkning sitta bänkade framför teve nu när Sverige spelar. Jag ska iväg på revylokalen och titta på storbildsteve :) TrevligtTrevligt.

Tyvärr är min handled lite fucked up. Har nog med all städning att göra. Illa. Elin har varit här också. Vi har tittat på Unga mödrar. Jävligt bra program faktiskt. Jävligt illa att alla röker när de är med ungarna + INOMHUS UTAN FLÄKT. Äckligt.

MenMen, ska ge mig iväg nu.

Duktig flicka


Jaa, det måste jag erkänna. Jag måste verkligen vara en av de människor som slitit mest idag :) Haha. Drog först till morfar och städade.. Och det var inte en LITEN städning. > Storstädning på hög nivå. Dammsög, dammande och torkade golv. Morfar är kanske inte den som direkt springer runt med dammtrasan stup i kvarten heller + att han har korsdrag dagarna i ända. Det var pollen ÖVERALLT! Men nu är det så fint där :) Fick en liten slant för slitet plus att han bjöd på jordgubbar och grädde. Mums!

MEN, inte nog med det. Nu har jag städat här hemma i lägenheten också. Har dammat och dammsugit överallt. Funderade ett tag på om jag skulle torka golv också, men det gjorde Jonas för inte så länge sedan. Och FAKTISKT, det är trägolv, vilket betyder att man inte får blöta det alltför mycket ;) Mkt bra anledning till att slippa helt enkelt.

Nu ska jag nog lägga mig med en ny bok. Att älska som en porrstjärna - Jenna Jameson. Det är många bloggare som pratar om det så jag är ju tvungen att prova :)

Sen blir det duschen och lax till middag.

årets första tur


på moped gjordes igår :) Haha. Det var verkligen länge sedan jag åkte moped nu. Jag och Jonas tog min gamla racer till Näsberg i alla fall och fikade med Benny och hälsade på Jon. Har insett att jag blivit lite av en åkrädd flicka sen jag körde åt skogs med mopeden. Iofs har jag inte kört nåt sedan dess heller, och det var två år sedan. Det är då bra mycket bekvämare med bil :) Helt klart. Men turen igår var faktiskt mysig!

Idag har jag tänkt åka till morfar och städa hans lägenhet. Wiie. Nej, det kommer nog bli jävligt tråkigt. Dessutom tyckte han ABSOLUT att jag skulle torka golvet också. "Det är väl lika bra o göra det ordentigt" Haha. Min morfar kan han.

Nej, måste ta o käka frukost så jag kommer iväg någon gång. Har en känsla av att jag kommer bli hos morfar ett bra tag.

Jagat byte

Läser en jävligt rolig bok för tillfället. Jagat byte av
Janet Evanovich. Tycker den är jättebra.

Handlar om en kvinna som i ren desperation tar jobb som stickspårare vars uppgift är att leta reda på brottslingar som smitit undan borgen. Dock blir hennes uppdrag att leta reda på en efterlyst psykopat inte riktigt lika lätt som hon trott.

Allvarligt talat, den innehåller väldigt mycket humor trots att den ibland blir enormt spännande. Älskar den!



Utlandspraktik


På cruisingen, och exakt ett år tillbaka åkte jag och Elin till Tyskland på utlandspraktik. Och jag kan verkligen erkänna att jag längtar tillbaka. Det var då en helt jävla otrolig upplevelse. Underbart :D Ett helt år sedan vi var där och tårarna kommer nästan när jag tänker tillbaka på det. Sigmaringen var en helt otroligt mysig stad och paret vi bodde hos var übergulliga.

Hovrahällarna


Jag o Jonas kom precis hem från världens åktur. Har varit borta i några timmar och åkt skogsbilväg hela tiden. Vi har kört fel och sullat på en massa. Hur som helst var vi till Hovrahällarna :) Vädigt fint ställe.

Dessutom har jag planterat blommor ikväll.. Vuxenpoäng till mig!



Hovrahällarna



Mina fina blommor

Vuxen-saker


Jag vet vad jag önskar mig när jag fyller år :) Ett våffeljärn och en elvisp. Haha. Snacka om vuxna saker. Helt otroligt att man kan önska sig det i födelsedagspresent. Men det gör jag. Dessutom vet jag att de skulle komma till användning. Helst skulle jag vilja ha en elvisp i nån läcker färg, typ röd/rosa. Tyvärr får man lägga till flera hundra för o få en rolig färg, vilket jag inte vill att mina nära och kära ska göra. Så, jag nöjer mig med en vit och tråkig :) Huvudsaken den fyller sin funktion.

Tittade in på Jula.se och de visade sig att de hade billiga hushållsprylar..
Sen hur kvalitén är, det var en bra fråga. Men jag vet i alla fall vad jag önskar mig :)

Cruising

Yes, igår var det cruising och världens sämsta cruisingväder. Dock trotsade vi det och var ute i regnet hela natten. Började först hemma hos Diana o Lasse med middag + massage. Dit kom även Douglas + Jonas bror Pinnen med fru Maria. Douglas kom i sin nyinköpta rosa tröja :)
 
Senare började vi smått förfesta och jag o Jonas hamnade till sist hemma hos Örjan och Petra. Där befann sig också Jonas bror Jörgen och hans fru Anna. Trevligt.
Hade deep-talk med Anna en massa. Det är kul när man kan prata med människor man "bör ha bra kontakt med".

Kvällen slutade med en ros av älskling :)




 

   

   

Bilder från en mycket trevlig afton, dock blöt.
Både vad det gäller väder och dricka :)

Min nya kamera


Fan jag är glad att jag fått en kamera. Det är så jäkla roligt o springa runt o knäppa kort. Dessutom mycket roligare när det är ENKELT, utan att jävlas med inställningar  + att det blir väldigt bra bilder. Pappa lyckades verkligen med köpet. Jag springer runt stup i kvart med kameran i högsta hugg. De önskemål jag hade var att kameran skulle vara röd och att kortknäppningen skulle vara lätt. Jag är ju ingen expert på området precis.
Sony DSC-T70
Så min kamera är röd, inte svart.








Minnen är inte alltid bra minnen


Jag blir jävligt less. Jag som hakar upp mig på saker som jag absolut inte ska.. Förmodligen kommer det att ligga och gro ett tag. Minnen som hoppar upp i huvudet fast man inte vill. Alla minnen är tyvärr inte bra minnen. Ord gör ONT trots att det förmodligen inte är meningen..

Jaja, min kväll har varit bra i övrigt :)

Hemma hos


Idag har jag varit o hälsat på hela dagen. Har varit hos Skoglund och hälsat på i hennes nya hus. Syster med barn var också där :) Vi har käkat jordgubbar med glass och varit ute i solen och lekt. Tyvärr öste regnet ner senare på dagen men det fixade vi med lek inne :) Så jävla söta barn. Moster är väldigt stolt!

Senare åkte jag o fikade lite hos morfar. Satt o pratade en massa med honom. Det är trevligt att åka dit själv, för då pratar vi så mycket :) Dessutom har jag lovat att komma o städa lite hos honom snart.



Sötsyster och Skoglund



Busunge!



Wille <3 och Jag

Middag hos Jyothi


Igår var jag till Jyothi på middag för att fira Rebecca. Hon ska ta det stora steget att flytta till Danmark. Hon verkar dras till danskar :) Dock var vi bara fyra där, men jag hade en mycket trevlig kväll för det! :) Vi käkade mat och glass till efterrätt, och tittade på Frusna män söker Kärlek där inget blev som vi hade hoppats. Tack flickor för en mycket bra kväll <3


God mat. Mums


God mat. Mums



Jyothi och Elin




kl. 21.00 Jag, Rebecca och Elin. P-piller dags. Mina p-piller låg dock hemma.




Jag o Jonas spenderade helgen i Näsberg










livsviktigt.se


Jag glömde att nämna adressen till donationsregistret. Det är inte särskilt svårt att klicka in där och kryssa för ett "ja/nej, jag vill/vill inte donera mina organ" Det står dessutom precis hur du ska göra. Om du ens funderat på det tycker jag att du ska gå in där. Där står i princip allt man behöver veta. Du kan dessutom kryssa för organ du INTE vill donera.

Donation


Yes. Nu har jag fixat in mig i donationsregistret. Känner att det är en god sak att göra!

Dessutom har jag fixat ett nytt betalkort, med tanke på att det gamla gick sönder på stadt + att jag har handlat och fixat ICA-kort. Duktig Marie.

Elin är här nu. Vi har ätit glass och pratat mest hela dagen :)

Student 2008


Vilken jävla studentvecka :) Helt klart underbar. Nore, grillning, beachparty, förberedelser, middag och självklart champagnefrukost och student :D Jag har haft en helt jävla crazy vecka och det har varit värt allt! Helt klart.

Jag vill tacka för tre underbara år och jag kommer att sakna många av mina klasskamrater!

För vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!!

Jordgubbar


Tomt utan jordgubbar. Mormor Maj bjöd på jordgubbar hela helgen.
Så nu känner jag ett litet sug  efter det.

Jag kommer aldrig, aldrig att sluta älska
Such Great Heights med The Postal Serivce <3 <3 <3
image22










Karlstad


Vilken trevlig helg jag haft. Massor av shopping, sol och mys med Jonas o mormor Maj. Jag och Jonas har gjort stan och suttit på balkongen och druckit cider. Mormor Maj är världens roligaste mormor. Jonas har tur!

Har införskaffat (elin, jag tar efter) mig lite nya plagg + ett par HÖGKLACKADE skor som jag ska vingla omkring i. Dessutom fick jag äntligen, äntligen tag på min stora fina gummianka. :) + att mormor Maj gav bort sina bästa finskor till mig. Jag känner mig väldigt hedrad! + att dom var otroligt snygg.

Kom hem inatt. Under resan hem såg vi två älgar, två rävar, tre harar + enormt många raggarbilar. Tack o lov kom vi hem utan olycka.

Nu är det dags för duschen. Har spungit barfota hela dagen.

Imorgon kommer Frida, då blir det lunch tillsammans + städning av skåpen på skolan. Ska dessutom till arb. terapeuten o kolla handleden. Önska mig lycka till :)

RSS 2.0