Jag blir glad


trött efter allt slit.


Jag är helt slut efter en dag på matpunkten, dock har det varit TREVLIGT att få jobba :) Dessutom var jag iväg på TeamSportia igår och tränade kassa. Blev sådär impulsivt. Arne ringde mitt på dagen och undrade om jag kunde komma så fort som möjligt. TrevligtTrevligt. Ska på jobba där nästa lördag så jag behöver lite träning för o lära mig kassa o så.

Nu ska jag ta o sova. Har suttit hos William ett tag nu (systers son som är hos mamma o pappa o hälsar på) Vi har tittat i hans almanacka, spelat kort och så har han läst en bok för mig. Han är grym på o läsa för o bara gå i tvåan. Älskar pojken helt enkelt.

GodNatt o Sovsågott allihopa.

stor-shopping


Ja, idag har jag varit iväg o fått åtta nya byxor, helt gratis :) I min egen garderob hemma hos mamma och pappa. Byxor som jag inte velat använda, som jag glömt bort och som jag inte kommit i. Vilket jävla superfynd :D Och jag blev nästa lite nostalgisk. Alla byxor hade sin egen lilla historia. Ett par kommer jag väl ihåg att jag hade midsommar 05 hemma hos Elin i Kårböle. Ett par andra var jag iväg och handlade tillsammans med Lotta och ett par andra hade jag på Kåken i åttan. Haha. Så jävla roligt att man kan tänka tillbaka så mycket bara genom att sätta på sig ett par byxor.

Dessutom har jag tagit hit mitt mystäcke :) Onödigt att det ska ligga i sängen hemma hos mor o far när jag kan använda det här. Det är stort, varmt och jäävligt mysigt. Längtar nästan efter att få krypa ner och slippa frysa. Nu behöver jag inte använda mina sovstrumpor heller :)

Annars har det inte hänt så mycket nytt. Maten var väldigt lyckad, topmodel likaså. Var iväg till Näsberg och tog en höstpromenad också. Det är nästan härligt att det är lite kallare nu. Nu kan man använda fingervantar och lite höstjacka igen.

GodNatt gott folk. Nu ska jag mysa ner mig riktigt ordentligt i sängen.

Planer


Jag har hittills varit jävligt duktig. Har dammsugit, dammat, diskat och varit iväg på affärn och handlat mat till ikväll. DuktigtDuktigt. Har funderingar på o göra köttfärsbiffar och potatis med nån god sås till middag.
 
Nu ska jag snart ta tag i träningen. Skippar Krummis pass ikväll. Har tyvärr inte 300 spänn i fickan som väntar på o bli använda.. Trots att jag önskar att det vore så.

Tänkte ta o gå en sväng på kiosken först, kanske köpa en tidning eller nåt, sen blir det träning. Ikväll blir det kanske en promenad med Lotta, annars blir det nog bara matlagning och läsning :) Och när jag ändå är på gång så ska jag nog kila iväg på biblioteket o låna en bok också.

och självklart blir det Top-Model också :)

Jag tänkte göra en Elin


och kliva upp riktigt riktigt sent. Men vaknade först av klockan halv nio sen kunde jag bara snooza till nio, Sen insåg jag att jag är Marie, inte Elin som kan sova till tolv på dagarna :) Haha. Jag har inte direkt några planer för dagen. Möjligen att jag ska dammsuga här + att jag tänkte träna lite. Frågan är om jag ska iväg på hallen idag på Krummis Step-up. Jag har inte riktigt bestämt mig än.. Hmm. Och om jag ska iväg ikväll så känns det dumt o träna nu och ta ut sig..

Johnossi i mitt hjärta


Tjejkvällen är över.


Jaa, topmodel är slut och jag har precis lyckats sno åt mig datorn från Jonas. HAN anser att eftersom jag tittar på teve så har han ensamrätt på datorn, Hela kvällen?! Nono, säger jag. Nu är ju faktiskt tjejkvällen slut, och nu är det hans tur att bänka sig framför teven, vilket alltså betyder att jag har ensamrätt på datorn :) wiie.

Har varit i Näsberg och tagit en promenad ikväll. Det var verkligen behövligt :) Jag hoppas att min mage uppskattar det lika mycket som mig, dock verkar den fortfarande inte riktigt nöjd. Gaah. Jag följde med Jonas och Jon på ett hemligt ställe och gjorde en hemlig sak också. Spännande. Haha. Not.

Kanske blir teve för mig också.. Jonas är redan på mig om datorn. Gaah. Ibland är män bra irriterande :)



och en gammal godbit


crosstrainer


Idag gick mattelektion riktigt segt. Kan bero på att jag höll på o avlida av all värk jag hade i magen. Tack o lov har det gått över nu :) Jag känner mig väldigt normal just för tillfället. Har till och med pallat att träna, och magen känns fortfarande bra.. Den är konstig helt enkelt, har jävligt svårt o bestämma sig som det verkar. Inatt vaknade jag av världens magknip. Ajajaj. Gjorde så ont att tårarna kom. Menmen, nu känns det bra, och det är bra :) Nog om den.

Händer inte så mycket. Skulle egentligen ha följt med pappa till farmor o farfar men jag kände att magen inte riktigt ville som jag. Så, nu blev det träning istället. (har lånat en crosstrainer av syster, och förbaskat vad jobbigt det är) Nu är det äntligen dags för dagens favorit - Desperate Housewives :D är det inte bra så säg. Och tack o lov har jag inte sett dessa avsnitt förut.

Ikväll blir det TopModel igen :D Förstår inte riktigt varför det visas ikväll, det brukar väl gå på torsdagar? men det gör mig ingenting. Ännu en trevlig kväll med tända ljus o filt :) mys.

magont.


Helgen har varit bra. I fredags åkte vi till Bersjö och hälsade på min kära syster. Vi lagade mat tillsammans. Mums. Och tittade på film. Dock somnade jag som vanligt :p På lördag åkte vi till stan där vi handlade lite. På kvällen blev det hemresa för mig och Jonas. I ljusdal blev det fest. Jonas brors fru fyllde 30 så det blev kalas. Jag var chaufför jag :)

Igår var jag iväg på möte med syster i Ljusdal. MaryKay. Det var mycket trevligt det också..

TYVÄRR har jag haft ont i magen sen jag och Carro var iväg på matte i onsdags. Jag vet inte vad det är, men det är allt annat än bra. Har perioder när jag inte vet var jag ska ta vägen.. så hade jag inte haft ont  hade nog helgen varit bättre. Jag känner egentligen att jag bara vill ligga i soffan i fosterställning och inte göra ett jävla skit.

Ska ringa hälsovårdscentralen idag iallafall.. sen måste jag skärpa till mig och inse att jag faktiskt måste göra lite matte.

Allt är inte lika roligt längre.


Nej, jag börjar tröttna. Varenda dag ska man tänka; IDAG ska jag göra matte. Vara duktig. Lik förbannat så inser man, när dagen är slut att det inte har hänt ett jävla skit i matteboken. Fortfarande samma tal kvar och Marie har inte ens lyft ett finger för att öppna den fucking boken. Men jaja, jag hatar matte och det ska jag fortsätta med ett tag till. Carro, jag tror fan att vi måste träffas och plugga lite snart igen :p Enda chansen att det blir nåt för mig det.

Idag står det endast träning på schemat. Efter det ska jag nog bara ligga o läsa i min nya tidning och kanske titta lite på sex-and-the-city :) wiie. Ikväll ska jag antingen göra köttgryta eller så ska vi åka till syster och våldgästa henne och få mat där.

.. och som ni kanske märker ; ingen matte överhuvudtaget på schemat. Typiskt.


Jag har lärt mig nu :)

          

Helt klart en godbit.


Blondie - Hanging on the telephone

Foton till tusen.


Det har hänt mycket sedan jag skrev jag sist. Jag har bland annat varit iväg på matte C igen - Hata. Dock hade jag o Carro det väldigt mysigt efteråt :) Gick på Kina och käkade lunch, jag handlade lite smått och gott, bland annat gardiner och fotoalbum.

Sedan har jag umgåtts med Kristin i två dagar. Först var hon och hälsade på mig :) och sedan var jag hos henne, vi gick på bio- TrevligtTrevligt. Mamma Mia var verkligen skitbra! TYVÄRR så kom inte alla in, Elin och Frida kom senare än mig, Kristin och Carro vilket resulterade i att dom inte kom in. Hur OFTA händer det i Ljusdal liksom??? Oftast får man ju sitta själv i hela salongen liksom..

Jag har försökt skärpa mig nu. Först och främst har jag varit iväg med en engångskamera för att framkalla bilder (Elin, jag sa till honom att jag bara skulle ha en kopia, men du kan ju få låna negativen om du vill. Jag glömde totalt bort att du kanske ville ha bilderna också) Iallafall, sen har jag bestämt vilka bilder jag vill ha framkallade sen typ tre år tillbaka. Nu ska jag bara skicka in sen är det bara o sortera in i mina nya fotoalbum :D

Hejdå. TopModel är nu..

Städning på HÖG nivå


JA, idag har jag och Jonas varit mycket mycket duktiga. Vi har Stor-städat, vilket inte händer så ofta. Ska jag vara ärlig har vi nog inte städat så här mycket och noga sedan vi flyttade från Ljusdal, och då var det ju flytt-städning och då är det ju någon som ska godkänna städningen, så då lägger man ner mer energi,

Iallafall, vi har skurat duschen, och hela badrummet. Gjort ren ugn, kylskåp, micro och fläkt. Vi har dammat, dammsugit och torkat golvet i hela lägenheten. Vi har diskat och hängt ut sängkläder. Vi har varit så jävla duktig och nu luktar det gott och nystädat överallt. Vi har städat i tre hela timmar. Helt jävla otroligt.

Nu är jag så jävla trött men ska åka en sväng till Ljusdal. Sedan har mamma varit snäll och bjudit över oss på mat och äppelpaj :D Längta!

än så länge har jag varit duktig


Jo, imorse klev jag upp lite extra tidigt för o kunna ta en morgonpromenad, och vad händer? Jo, jag vaknar upp av att solens strålar letar sig in genom persiennerna :) Underbart. Så, en timmes promenad blev det, sen sullade jag mest på hemma. Sedan har jag varit iväg till Ljusdal och besökt vår kära ungdomsmottagning, där dom är übertrevliga och mött upp Jonas för en lunch på Finess :) Mkt Finess nu på sistone. Haha. Käkade iallafall en kycklingpaj med ädelost :D SÅÅ jävla god. Mums.

Såå, nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag ska ta o hitta på. Förmodligen blir det något lugnt och försiktigt. Typ tvätta, som är SÅ jobbigt.

Elin, jag tänker på Tyskland just nu.



DoubleCouple förfan


TopModel är bästa morgonmedicinen


Okej, jag har redan insett att det jag skrev igår var mest ljug för mig själv. Matte kommer aldrig aldrig aldrig att vara roligt. Jag börjar redan ångra mig att jag börjat läsa den, C-kursen dessutom. MenMen, nu är det bara o bita ihop :) Haha. Så jävla hemskt som det låter är det kanske inte, bara näästan.

Så, idag står i stort sett bara en sak på schemat, och det är väl att försöka räkna några tal, dock ska jag försöka hinna med o äta frukost och tvätta en maskin också..

Just nu är det TopModel och DET tänker jag inte offra för matten :D Haha.

Idag ska mycket göras


Ja, idag är mitt schema i stort sett fullt.. eller kanske inte :) Men jag gruvar mig en massa för o gå o träna så därför så sitter jag o segar framför datorn, detta resulterar också i att hela mitt schema för dagen blir lidande. Mindre bra.

Har åtminstone börjat tvätta.. Första maskinen är igång. Dock har jag o Jonas väntat så jävla länge att jag är tvungen att köra två maskiner till. Damp. Sen har jag även bestämt mig för att fixa en del saker.

träna
diska
göra ett besök på banken
gå och handla
ringa några samtal
fixa en skiva med nya låtar
bestämma vilka bilder jag vill ha framkallade
plugga matte med Carro

Jag börjar REDAN känna mig lite smått stressad + att jag börjar bli förkyld, så om jag inte skyndar mig med allt kommer jag snart inse att jag inte orkar på grund av sjukdom. Dags för mig att sätta igång ändå. Men det blir nog ett besök på apoteket senare o fixa lite "bra o ha mot förkyldning- saker"


tillbaka i skolbänken


Javisst. Idag var första dagen på MatteC-kursen som jag o Carro anmält oss till på Miroi. Känner att det är en bra sak att plugga till det nu när jag ändå är arbetslös. Kan vara bra att ha i framtiden när jag ska söka högskola. Iofs, om jag börjar till hösten spelar det ingen större roll, OM det blir socionom. Blir det ekonomi är det ju jävligt bra o ha matteC :) Jaja. Det kändes faktiskt bra, trots att man varit jävla skoltrött. Jag kände mig hemma liksom ;) Dock var det jobbigt som bara den o försöka komma ihåg all skit man lärde sig på B-kursen. Men det ska nog gå :)

Jag har spenderat i stort sett hela dagen med Carro faktiskt. Efter matten tyckte vi verkligen att vi var värd en lunch på Finess. Där blev det en mycket god sallad. Sedan var vi duktig o gjorde ett besök på dollar också!

Ikväll har vi varit i Näsberg o tagit upp flotten + att jag tog en långpromenad. Nu blir det snart sängen, för imöra ska jag o Carro vara duktig o plugga matte! Så man inte sitter sista dagen o gör läxorna. Lektion 2 timmar i veckan hädanefter. Ett stort plus är att det BARA är jag o Carro som läser kursen. Soft o ha en egen lärare på två pers :D

GodNatt gott folk.

RSS 2.0