Student-fotografering

Hjälp. Nu känns det nära. Verkligt nära. Idag ska mössan på och kort skall knäppas. Gruvar mig dock för att få sitta. Okej, jag VET att jag får sitta, har aldrig gjort något annat, men den här gången är det värre. Klänningen ser jättekonstig ut när jag sitter :p Men vafan, det får man helt enkelt ta.

Missar dock mösspåtagningen på fredag. Jag och Jonas åker till Karlstad redan imorgon kväll. Men jag kan lova att jag haft ett x-antal mösspåtagningar själv här hemma. Så jag missar nog inget :)

Igår handlade jag en lite längre skjorta att ha till leggings + en randig klänning. Nöjd! Längtar dessutom till Karlstads shopping. Wiie. Ska ta med picknickfilten också. Mys. Kanske hittar nåt fint ställe att picknicka på. Funderar allvarligt på o köpa en turkos skjorta också. Perfekt att ha nu till sommaren.


STUDENTEN ÄR NÄRA! 

                                       image21


AJ!


Igår drog jag till Ljusdal och käkade pizza hemma hos Kristin. Perfekt med tanke på att jag inte hade nåt matsällskap. Var o solade på kvällen och jag är röd som en tomat just nu. AJ! Dessutom har min handled slutat att fungera lite halft. Ramlade lite smått igår och tog emot mig med den. AJ!

Idag drar jag, Elin och Kristin till Hudik. Ska titta lite i affärer och förhoppningsvis ta en liten fika. Mys.

Sitter på skolan nu och väntar på Lotta, men hon verkar inte vilja höra av sig. Tänkte vara lite matsällskap ja.

Har haft svenska idag, fikade, gjorde utvärdering och fick slutbetyget. Toppen :) Bra betyg och gott fika. Kan inte bli bättre. Dessutom har vi avslutning på Rättskunskapen senare idag, med Staffan. Fan vad jag, seriöst, kommer att sakna den Pricken. Han är härlig :)

Utekväll


Igår grillade Jonas kyckling och sen satt vi ute o åt och njöt av vädret :) Senare kom Fredrik o Emma som vi spenderade kvällen med. Spelade kubb och var ute på långtur med bilen. Trevligt Trevligt. Det känns att betygen snart är satta. Man kan helt enkelt göra något på kvällarna! :)

Har varit o fixat frillan idag. Blev ljust trots att jag tänkt mig mörkt. Alltid lika spännande.

Har diskat nu, för första gången på LÄNGE! Har fixat gula diskhandskar som jag kan ha för o skydda ärret efter operationen. Men dock ska jag nog klaga lite, så Jonas inser att han ska diska ett tag till. Haha. Skämt åsido. Jag har helt enkelt blivit bortskämd.

Jag har dessutom varit duktig och målat vår spalje (?)

Trevlig kväll


Ja, igår hade jag en mycket trevlig kväll med mina vänner :) Käkade gott konstant hela kvällen och tittade på Eurovision. OCH trots att jag verkligen inte gillar det, så gjorde gänget det jävligt kul att titta på. Då har man bra sällskap! Till deras besvikelse så gillade jag Spaniens bidrag. Riktigt svängig. Haha.

Så, tack för igår tjejer! Carro, tack för underbart ljuvlig mat.

Nu ska jag snart dra o sola. Förmodligen bränner jag upp mig, med tanke på att det bara var två dagar sen jag solade sist. Men vad gör man inte när har haft solförbud? (gipset ställde till det) Haha. Vilka bekymmer man har nu till studenten. Ska klippa mig imorgon också. Äntligen!

Sanningens Ögonblick


Nu har vi storstädat lägenheten, och vad fint det blev. Jag har dammsugit, dammat och hängt tvätt. Så nu är jag väldigt nöjd. Jag kan inte förstå att två människor kan smutsa ned så enormt som vi gör. Vi drällar inte saker över allt men däremot ser golvet ut som en enda stor dammtuss efter en vecka. Så tröttsamt.

Men nu ska jag ta o sätta mig tillrätta i soffan och titta på Sanningens Ögonblick. Programmet blir tyvärr sämre och sämre. Men på något sätt känner jag mig tvungen att titta. Det KAN ju bli bra! :)

Skolan var seg idag. Dock var filmen vi såg på engelskan bra. Hade en lektion och det visade sig att Alice inte var världens bästa på den tekniska biten. Vi fick vänta hela 30 minuter innan filmen funkade. Så tyvärr fick vi inte se hela idag, men jag ska bannemig vara där på torsdag o se slutet. Vad filmen heter har jag förträngt.

Studenten närmar sig med storsteg. Fick tack o lov ett positivt besked i lönebeskedet, det tackar jag verkligen för. Nu har jag nog råd att skämma bort mig lite i Karlstad, dit jag o Jonas drar under balen. + att jag kanske har råd med en drink på Stadt på studentkvällen. Wiie :) Känns toppen.

Champagnefrukost hos Ronja. Men hur blir det med flak kära klasskamrater?

Love

image18image19

Fick rosor av Babe igår :) Vi har varit kära i två år nu <3  älskar honom verkligen.

Nudlar


Idag har jag lämnat in det sista :) Tror fan att jag är pluggfri framöver. Men man ska INTE hoppas för mycket. Har haft studenttalet också, det kändes bra + att vi har haft sista lektionen med Perra. HURRA :) Värt att firas.

Imorse vaknade jag tidigt och drog till Elin. Var där o käkade upp hennes nudlar och sådär, <3

Tittar på Men in Trees nu. Nästan världens bästa serie.

Duktig flicka


Idag har Marie varit väldigt duktig.
 
Gjort klart ett arbete i internationell ekonomi.
Ett i engelska.
Två i svenska.

applåder och busvisslingar.

Dessutom har jag varit hos mor och far i två dagar och fått mat :) Tur att man har föräldrar som är villiga att bjuda på mat när man inte orkar laga själv. Dessutom har pappa kollat på ärret, vilket jag inte pallar själv (lite överkänsligt kan man tycka) och han tyckte det såg bra ut. Så enda anledningen att jag har binda över det just nu, är för att jag ska slippa se det själv. Men ärret får luft, så det är lugnt! :)

Ikväll blir det inte mycket gjort. Ska fixa det sista på svenskaarbetet och sen blir det teve för hela slanten. Jonas kommer hem snart, så jag kommer förmodligen suga tag i honom och begära att han ska titta på teve med mig. + att jag får prata. Jävligt ensamt hela dagen, och då finns det tusen saker att prata om när det äntligen kommer någon att prata med.

Har pratat med min kära farfar också. <3 Han är rolig han.


Dr. Phil


Missa det inte. På Tv4+ just nu :) Kan inte göra annat än att älska honom. <3

                    image16

Krönikan


Har precis käkat frukost. Mums :) Sitter under täcket i soffan och svettas som en tok. Förhoppningsvis är det febern som lämnar min stackars kropp. Teven är på, tyvärr skymmer datornskärmen den, så jag ser inte om det är bra eller dåligt. Ska försöka sitta bakom d-skärmen hela dagen, och försöka fixa krönikan.

Är det fler än jag som har skrivkramp? Det har gått förvånadsvärt fort att skriva de andra jobben, så det är väl inte mer än rätt att jag ska svettas lite för att få ned nåt nu. Men snälla, BETYGEN SÄTTS SNART!

Nu ska jag nog vila lite sen ska jag ta i med yxan för att få ned några bokstäver, till krönikan.

Toppen


Jag behöver inte fundera länge på vem som smittat mig med denna förkylning. Den skyldige mår mycket bättre nu och har lämnat mig ensam. Stackars mig. Blir så trött, men inte särskilt förvånad. När det verkligen gäller att vara på topp för att orka med allt skolarbete som skall göras innan betygen sätts, då orkar man ingenting. Suck.

Ska iväg till Ljusdal på sjukhuset sen, men nu ska jag bara sova! Kanske febern går ned.

Till imorgon skall jag ha gjort svenska-krönikan + studenttalet klart.
Önska mig lycka till..

Det finns de som betyder lite extra <3

327272-15327272-14327272-12327272-11

Bruten handled

327272-9


Gipset borta

Härlig känsla. Gipset är totalt borta. Blev däremot orolig när människor på ett och samma sjukhus säger olika saker. Den ena påstod att jag inte skulle ha gipset, när den andra kommer in två minuter senare och säger att han ska gipsa handen på mig. Otroligt obegåvat. MEN, jag är utan gips nu :)

Idag har Elin varit här. Varit o mysfikat på enda café i hela Färila. MysMys. Sedan kom Frida, som dammsög köket :) och Lotta som visade klänningar. Mycket trevlig dag har det varit.

Just hemkommen från Näsberg nu. Har suttit där och varit duktig. Tog tag i filosofin som vi har prov på imöra. Kan inte påstå att det kommer att gå bra, men härligt o ha det gjort.

Dessutom har jag fått tag på bilden av min brutna handled.

Picknickfilt


Ojoj, vilket shoppande det var i lördags. Jag och Jonas lämnade Färila för en stund för att åka till Sundsvall med solglasögonen på, med solen skinandes utanför, för att shoppa, en studentklänning. Och efter mycket om och men, må jag säga, hittade vi den rätta. Vi andades båda ut. Inte lätt att handla med en hand, det har jag kommit på. Jonas var min egna personliga klädpåare :) och hängare. Han fick ta ALLA kassar :) Dock var det många pauser och fikastunder innan vi hittade den rätta klänningen. + att vi åkte bil utan AC. GAAH!

Idag har jag inhandlat en picknickfilt på ICA :) Mysigt. Längtar verkligen tills den kommer till användning!

Frida sitter här och är duktig nu, pluggar. Och jag ska snaart börja. Alla kommande studenter känner nog en viss panik just nu. Det är MYCKET att göra. Ojoj.

Och imorgon är jag ledig. Jag och pappa ska dra till Hudik. Förhoppningsvis ryker gipset :)

Bekymmer


Så, varit hemma alldeles för länge nu som det känns. Hemma blir man rastlös, uttråkad och allmänt trött. Kan vara glad att jag käkar starka tabletter så jag för det mesta sover. Faktiskt. Dagarna blir inte alltför långa. Nu är det slut på de starka, så nu ska jag enbart satsa på alvedon iallafall. Kanske man blir lite mer social :)

Tyvärr är det andra saker som börjar krångla i och med tradolan. Magen har gett upp, så imorgon ska jag iväg och fixa mer medicin. Ska iallafall upp på skolan och lämna arbeten och prata med lärarna. Skönt och se andra ansikten, och få chans att prata med lite annat folk :) Tyvärr läre jag väl vara hemma ett tag till nu då, pga magen.

Till helgen måste jag iväg till Sundsvall och fixa studentkläder. Har ingen motivation alls. Jonas ska följa med och hjälpa till. Hjälp! Har en känsla av att han tröttnat efter en affär. Men han måste hjälpa mig på och av med kläderna + att jag måste ha någon som är stark och kan bära alla påsar. :p

Nog om mina bekymmer.

Operation


Så, igår for vi till Hudik o tittade min handled, och tyvärr var det inte alls som vi hade hoppats. Sitter med gips nu, efter operation. Det visade sig helt enkelt att handleden var bruten. Fick åka hem idag med en hel del piller i bakfickan + en jävla massa smärta. Gipset skall sitta i två veckor. Spikarna och plattan som dom opererat in ska tydligen sitta kvar länge.

Har dessutom fått sjukintyg, Tydligen ingen bra idé att gå till skolan efter mina pillerintag. Illa nu till studenten.

Tur att det finns massor av trevlig personal på sjukhuset iallafall :)
Dags att sova nu, tabletterna gör mig skapligt trött.GodNatt.

Och tack ni som följde mig till akuten. Ni som betyder mest <3

Sjukan


så, idag, första maj, är man vaken i god tid. Klockan börjar närma sig sju, men trots det så känns det som jag har vaken i timmar. Sitter här med lindad hand, redo för att åka till Hudik på akuten. Blev knuffad inatt och har förmodligen stukat handleden, men dom på akuten i Ljusdal kunde inte avgöra om den är bruten eller inte. Förhoppningsvis inte :)

Annars var kvällen trevlig :)
Idag ska jag hålla tummarna (bokstavligt talat endast en) för Lotta i cykeltävlingen!

RSS 2.0